Onsdag 23. maj byder aktivitets- og forebyggelsescentret Skovgården i Værløse på jazzfest med pølser på grillen og kolde fadøl. Pressefoto

Onsdag 23. maj byder aktivitets- og forebyggelsescentret Skovgården i Værløse på jazzfest med pølser på grillen og kolde fadøl. Pressefoto

Gratis jazzfest på Skovgården

Udvalg for sociale forhold, sundhed og et godt seniorliv har via ekstra midler i 2018 gjort det muligt, at aktivitets- og forebyggelsescentret Skovgården i Værløse i år og årene frem over modtager 50.000 kr.

Fik du læst: Farum har sin egen smukke álle med kirsebærtræer

Udvalget ligger vægt på at Skovgården er et populært aktivitetssted for kommunens ældre medborgere, så nogle af de penge bliver nu brugt på en gratis jazzfest på Skovgården onsdag 23. maj kl. 12-16.

Musikken leveres af Copenhagen Swingbrothers kl. 12-14 og The Spirit of New Orleans kl. 14–15. Der er pølser på grillen og kolde fadøl klar alle fire timer.

Fik du læst: "Klassikerkamp" på biblioteket

Kl. 12–13 er der mulighed for at købe kartoffelsalat til grillpølsen, ellers serveres den med brød. Fra kl. 13 vil der også være for kaffe og kage. Alt kan købes til rimelige priser.

Skovgårdens Gavebod er åben, og Genbrugsbutikken 'Skovloppen' vil også denne dag være at finde i gården. Overskuddet fra salget går til Skovgårdens støtteforening Skovgårdens Venner.

Se mere www.skovgaarden.furesoe.dk.

jesl

Publiceret 16 May 2018 06:00

SENESTE TV