Udvalgte elever fra 1. til 7. klasse på Syvstjerneskolen har haft engelskundervisning med tre amerikanske praktikanter. Pressefoto

Udvalgte elever fra 1. til 7. klasse på Syvstjerneskolen har haft engelskundervisning med tre amerikanske praktikanter. Pressefoto

Amerikanske studerende udfordrerde Syvstjerneelever

Amerikanske praktikanter udfordrer elever i engelsk

7., 8. og 9. maj havde Syvstjerneskolen besøg af tre amerikanske praktikanter. De var på en tre ugers studierejse, som de afsluttede med tre dage i praktik på en dansk folkeskole. De tre unge kvinder læser alle pædagogik på universitet i USA. To af dem for at blive lærere, den tredje af personlig interesse og som del af sit studie for at blive læge.

Fik du læst: 600 gymnaster til opvisning

Mandag og tirsdag deltog Amanda, Layne og Natalie i undervisningen i en 3. og en 5. klasse. Efter timerne med klassen planlagde de om eftermiddagen et særligt undervisningsforløb til om onsdagen sammen med en engelsklærer på skolen.

Læreren syntes rigtig godt om samarbejdet og var meget imponeret over praktikanternes engagement og interesse i børnene på skolen, skriver Syvstjerneskolen i en pressemeddelelse.

Fik du læst: Farum har fået sin egen álle med kirsebærtræer

Forløbet om onsdagen blev et fire timers forløb for 33 elever fra 1. til 7. klasse med særlige forudsætninger i engelsk.

“Eleverne skulle projektere sig tyve år ud i fremtiden for at forestille sig, hvilke job de havde, og hvilket samfund de boede i. Gennem forløbet lærte eleverne om koncepterne ”needs” og ”wants” i et samfund samt at skrive en anmeldelse, et brev eller et læserbrev. Forløbet var tværfagligt med de amerikanske fag ”Economy”, ”Personal Development” og ”English” i fokus,” skriver skolen i en perssemeddelese.

God energi

Der var høj energi og glæde i løbet af de fire timer. Der blev lavet id-kort, job-kapper, kort og fine tekster, som nu er udstillet på skolens bibliotek. Engelsk kunne høres over alt. Dagen var en stor succes både for eleverne og praktikanterne. Udover dette ekstraordinære amerikanske besøg fra Virginia har Syvstjerneskolen siden 2016, som led i den Åbne Skole, et samarbejde med DIS (Study Abroad in Scandinavia), et amerikansk universitet i København. .

Publiceret 22 May 2018 05:15