Skovsyre - har du styr på, om den er giftig eller til at spise? Ved husmoderforeningens næste foredrag kan du få svaret. Pressefoto

Skovsyre - har du styr på, om den er giftig eller til at spise? Ved husmoderforeningens næste foredrag kan du få svaret. Pressefoto

Foredrag i husmoderforeningen:

Kan du kende forskel på giftige og spiselige planter?

Husmoderforeningen i Kirke Værløse og Omegn sætter fokus på spiselige, vilde planter

Naturen i Norden byder på flere smagsoplevelser, end vi går og tror, selv om flere og flere er blevet interesserede i selv at finde og plukke eksempelvis ramsløg og skovsyre.

Men for at kunne finde og identificere de spiselige planter er det en god idé at kunne kende forskel på planterne, for nogle er faktisk giftige, og nogle af dem ligner til forveksling de spiselige, eksempelvis liljekonval, der ligner ramsløg.

Fik du læst: S-formand faldt for Hareskovby: Nu vil han sætte sit aftryk i hele Furesø

Alt det kan du blive klogere på, når Husmoderforeningen i Kirke Værløse og Omegn onsdag den 30. maj klokken 19.30 får besøg af Helle Buchardt Boyd. Hun er seniortoksikolog hos DHI og har et indgående kendskab til giftige planter. Hun har således også udgivet håndbogen 'Kend de spiselige vilde planter – og undgå de giftige'.

Udover at blive klogere på de vilde, spiselige planter, vil der også være mulighed for at købe Helle Buchardt Boyds bog og for at få den signeret af forfatteren.

Fik du læst: Så er de her: Årets første jordbær fra Rokkedyssegaard

Til foredraget bliver der serveret kaffe og kage. Alle er velkomne, også gæster, og det koster 50 kr. at deltage alt inklusive.

hhs

Publiceret 22 May 2018 05:00

SENESTE TV