DEBAT:

Espebos parkeringsrestriktioner er til gene for mange

Af
Agnes Andersen

Toftegårdsvej 33

Værløse

I sidste uge fortalte Dennis Petersen hvordan han fik en bøde på 750 kr for at parkere på Espebos parkeringsplads, da han skulle hente et barnebarn i børneinstitutionen. Og hvordan folk parkerer ude på Ryetvej for at undgå p-vagten. Det er ikke smart at skulle have småbørn ud og ind af bilen på Ryetvej. Jeg kunne opfordre Dennis eller forældrene til at klage til DAB som ejer bebyggelsen.

Selv bor jeg på den anden side af Espebo, på Toftegårdsvej, og her har vi også fornøjelse af Espebos parkeringsrestriktioner.

Her er mange begyndt i stedet at parkere i den smalle, blinde ende af Toftegårdsvej, som har en gangsti til Espebo.

Fik du læst: Skolelandbruget inviterer indenfor: Lær om vild mad

Vi grundejere har pligt til at etablere p-pladser på vores grund, for at undgå parkering på vejen, men beboerne fra Espebo må åbenbart gerne parkere her. Vi har tit problemer med at komme til vendepladsen på grund af de parkerede biler.

Så sent som i går oplevede jeg, at en skraldebil kørte ned mod vendepladsen, men måtte opgive sin slalomkørsel og derefter bakkede hele vejen tilbage til Fiskebækvej.

Jeg synes det er mærkeligt, at Espebo har lov a at lave p-restriktioner der er til gene for så mange. Hvis de har p-problemer eller mangler p-pladser, burde de løse det på egen grund.

Publiceret 23 May 2018 08:30

SENESTE TV