Der vil være musik fra kl. 16 og frem til kl. 22 torsdag på Værløse Bymidte.

Der vil være musik fra kl. 16 og frem til kl. 22 torsdag på Værløse Bymidte. Arkivfoto

Aftenåbent: En musikalsk aften på Bymidten

Der vil være musik og dans for hele familien, når der er aftenåbent på Bymidten

Af
Kristina Pihl

Bymidten Der er garanti for et brag af en fest torsdag 31. maj, når Værløse Bymidte holder musikalsk aftenåbent. Rundt om på Bymidten vil de handlende kunne opleve alt fra jazz til DJ-musik - der er med andre ord musik for enhver smag. Aftenens musik kan kombineres med gode tilbud og aktiviteter for familiens mindste, der kan more sig på hoppeborgen eller med hammerkast.

Første tone bliver slået an på Eventtorvet kl. 16. Her vil tre forskellige rockbands hver give en koncert på 20 minutter. Fra kl. 17.15-18 vil Værløse Gymnastik optræde med dans og spring, inden elevorkesteret og "Stone Heads" optræder frem til kl. 19. Mellem koncerterne vil Williams Bike Trail vise vilde cykeltricks. De handlende kan også selv prøve kræfter med vilde tricks på den medbragt cykelbane.

Der vil være skøn musik hele aftenen. På Kulturtorvet er der loungemusik med Discogruppen, mens der ved Delikatessetorvet er jazzmusik. Her kan du blandt andet opleve Furesøs Vokalgruppe og jazztosserne. Ved Strøggade og Strøggadetorvet er den akustiske scene, hvor du blandt andet kan lytte til tværfløjte, obo og klarinet.

Bliver du sulten undervejs vil Slagter Lindhardt og Værløse Fisk stå for grill og hygge på Delitorvet, mens Meny og Lagkagehuset trækker udenfor med grill og diverse lækkerier. Furesø Steakhouse og Biografen byder på wienerschnitzel og på Strøggadetorvet er der udendørsservering fra både SweetDreams og Kvickly

Dans og delikatesser

Kl. 21 bliver Scenetorvet omdannet til et stort dansegulv, når hovednavnet No Juice optræder.

No Juice er et dansk bandt med et bredt repertoire, der indeholder alt fra aktuelle hits, fortolkninger af danske klassikere, svedig blues til sing along, folk og evergreens af kunstnere som Thomas Helmig, Lukas Graham, John Mayer og Eric Clapton. No Juice kan opleves frem til kl. 22.

Publiceret 25 May 2018 17:24

SENESTE TV