Til oktober afsløres det, om Slagter Jesper er vinderen af årets slagterpris.

Til oktober afsløres det, om Slagter Jesper er vinderen af årets slagterpris. Pressefoto

Slagter Jesper nomineret til fornem pris: "Jeg er mega stolt"

Slagter Jesper er nomineret til Landbrug & Fødevarers Slagterpris 2018

Af
Kristina Pihl

Norminering Slagter Jesper fra Farum Bytorv er blandt de tre nominerede til Slagterprisen 2018.

Slagter Jesper var indstillet til prisen, og efter en præsentation på Axelborg i starten af maj har han netop modtaget den gode nyhed om, at han er blandt de nominerede. Prisen uddeles hvert år af Landbrug & Fødevarer og gives til den bedste private slagter.

Jeg håber også, at nomineringen kan give unge lyst til at gå ind i slagterbranchen

"Jeg er mega stolt over at være nomineret. Jeg ser det som et stort klap på skulderen til mig selv og mine kollegaer. Jeg håber også, at nomineringen kan give unge lyst til at gå ind i slagterbranchen, som er en fed branche," fortæller han.

Slagterprisen handler om at højne fagligheden og motivationen til at tænke nyt og løfte kødkategorien og fremme salget af kvalitetskød. Formålet med prisen er at anerkende de slagtere, der går forrest, oplyser Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

Siden prisen blev stiftet ved årtusindeskiftet har 27 slagtere modtaget prisen.

Ros til personalet

Slagter Jesper giver sit personale en stor del af æren for den flotte nominering.

"Personalet har en stor del af æren. Man kan ikke drive en butik alene, og der er brug for ansatte, der har hjeretet med i det," siger Slagter Jesper

Ifølge Landbrug & Fødevarer er Slagter Jesper nomineret til prisen på grund af hans store kundefokus og at butikken tænker i anledninger – både i omstillingen af deres butik fra frokost til aften, men også i forhold til måltidsløsninger.

Efter nomineringen får de tre nominerede private slagtere et uanmeldt besøg af juryen, og derudover får de også besøg af en anonym person (mystery shopper), for at juryen kan få et indblik i kundeoplevelsen i butikken.

Hvem af de tre nominerede, der skal have Slagterprisen 2018 bliver afsløret ved Fødevaredagen den 9. oktober 2018.

Publiceret 30 May 2018 10:02

SENESTE TV