Allerøds U9-piger og Farums U9-piger mødtes i finalen.

Allerøds U9-piger og Farums U9-piger mødtes i finalen. Privatfoto

55 Farum-piger til stævne på Falster

For nylig tog 55 piger og træner/ledere/mødre fra Farum Boldklub afsted for at deltage i PinseCup i Nykøbing Falster. Det er 21. gang stævnet bliver afholdt, og fjerde gang Farum Boldklubs piger deltog.

Den årlige begivenhed er en social aktivitet for pigeafdelingen, hvor man tager så mange som muligt afsted fra U8-U15, så pigerne kan lære hinanden at kende og få spillet en masse fodboldkampe.

U9-pigerne blev en suveræn 1'er i deres pulje med 12 point. Semifinalen var en gyser, hvor de var bagud mod AIK, men vandt 7-5. I finalekampen mod fra Allerød løb Farum med sejren på 3-1.

U10-pigerne kom i B-spillet, og fik spillet nogle gode kampe, hvor de bl.a. slog Lyngby 5-1, og indtog en 2. plads i B-spillet.

U12- og U13-pigerne havde tilmeldt sig A-rækken med stærke pigeklubber repræsenteret. Begge hold fulgte fint med i det høje tempo , men det kunne mærkes, at de andre hold var mere effektive. En fin forsmag på, hvad der venter flere efter sommerferien, hvor de skal spille med i de højere rækker.

jesl

Publiceret 31 May 2018 06:00