Carsten Svensson, der sidder i byrådet for Dansk Folkeparti, glæder sig over, at Furesø slipper for voldsomme konsekvenser af udligningen

Carsten Svensson, der sidder i byrådet for Dansk Folkeparti, glæder sig over, at Furesø slipper for voldsomme konsekvenser af udligningen Arkivfoto

DEBAT: "Furesø slipper helskindet fra udligning"

Carsten Svensson (O), Paltholmterrasserne 7D, Farum

Regeringen og kommunernes landsforening , har netop landet en økonomisk aftale. Furesø kommune slipper helskindet fra de voldsomme konsekvenser, der oprindeligt var lagt op.

Vores socialdemokratiske borgmester Ole Bondo Christensen og Dansk Folkepartis byrådsmedlem Carsten Svensson, har med et enigt byråd i ryggen, ført en intensiv kampagne på den landspolitiske scene, gennem de sidste måneder. De mange møder, utallige samtaler med politikere på tværs af geografi og partiskel, har givet det ønskede resultat: Furesø kommune skal ikke betale et stort 2cifret millionbeløb.

Derfor kan de 2 partier, nu fortsætte arbejdet med velfærdsforbedringer og specielt den eftersatte ældresektor i Furesø Kommune, under lidt mindre snærende økonomiske bånd.

Stort tillykke til borgerne i Furesø og fra DF og Carsten Svensson et stort tak til de mange borgere der har deltaget i debatten og bakket op om arbejdet mod de økonomiske uretfærdigheder , udligningsreformen havde medført. Og ikke mindst til Ole Bondo Christensen, for et eksemplarisk samarbejde.

Publiceret 08 June 2018 07:13