Ildsjælen Søren Knap fylder tirsdag den 12. juni 60 år.

Ildsjælen Søren Knap fylder tirsdag den 12. juni 60 år. Privatfoto

Søren Knap fylder 60 år

Det er en aktiv herre, der fylder 60 år i dag tirsdag den 12. juni. Søren Knap. Han er aktiv i Socialdemokratiets bestyrelse i Furesø, tidligere byrådskandidat for socialdemokraterne i Furesø. Natteravn og far til tre teenage-drenge. Derudover er han kunstmaler, forfatter og socialrådgiver.

Søren Knap er en ildsjæl, der er passioneret optaget af at hjælpe unge mennesker ud af forskellige former for misbrug. Han har gennem 25 år arbejder som leder af forskellige misbrugsafdelinger, både i privat og offentligt regi. Han har politisk været optaget af, at unge i Furesø ikke skulle henvises til gaden, og at der var gode fritidstilbud til unge - bl.a skatere.

En af hans politiske mærkesager drejer sig om at indføre reel undervisning i folkeskolen, så de unge bliver klart og tydeligt oplyst om alkohol, hash og andre rusmidler. Han arbejder både lokalt politisk og via politikere i folketinget.

Han var en af de første unge vilde kunstnere omkring Cafe Sommersko, der brød ud af møljøet. Ændrede kursen og har ikke rørt en dråbe alkohol i knap 30 år. Til gengæld har han genoptaget maleriet på sine lidt ældre dage.

Publiceret 12 June 2018 10:00

SENESTE TV