Furesø er den eneste kommune i Danmark, der har et udvalg for innovation, og derfor er formanden for udvalget Lars Carstensen (C) inviteret til en debat i KLs telt ved Folkemødet på Bornholm.

Furesø er den eneste kommune i Danmark, der har et udvalg for innovation, og derfor er formanden for udvalget Lars Carstensen (C) inviteret til en debat i KLs telt ved Folkemødet på Bornholm. Privatfoto

Furesø markerer sig på Folkemødet

Som den eneste kommune i landet har Furesø et udvalg, der beskæftiger sig med innovation - og det debatteres på Folkemødet på Bornholm

Ved årets Folkemøde på Bornholm er innovation et af de mest diskuterede emner. Furesø Kommune er den eneste kommune i landet, som har et udvalg som beskæftiger sig med innovation. Derfor er formand for Digitalisering og Innovation Lars Carstensen (C) inviteret til en debat i KLs telt.

Debatten handler om innovation i kommunerne og fokuserer på, hvordan man når næste niveau. I debatten deltager også Furesøs kommunaldirektør Christine Brochdorff, som bidrager med forvaltningens syn på innovation.

"Innovation er helt nødvendigt, for det er vigtigt, at vi løbende udvikler og forbedrer den kommunale service. Furesø har innovations-førertrøjen på lige nu, og den vil vi gerne beholde ved at løbende forbedre den måde vi tænker innovation på", siger Lars Carstensen.

hhs

Publiceret 15 June 2018 07:00