Birgit Pichat fra Vores Marked og Pernille Drage har sammen med Bente Knap et erklæret mål om at skabe mere liv på Farum Hovedgade - og på tirsdag inviterer de tre damer til sommerfest.

Birgit Pichat fra Vores Marked og Pernille Drage har sammen med Bente Knap et erklæret mål om at skabe mere liv på Farum Hovedgade - og på tirsdag inviterer de tre damer til sommerfest. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Så er der sommerfest på hovedgaden

Der bliver lækkerier ad libitum, når Knap Design, Vores Marked og Pernille Drage Briller inviterer til sommerfest på Farum Hovedgade

Af
Helene Holm Stolle

Det hele kommer til at stå i sommerens tegn, når det stærke tre-kløver på Farum Hovedgade; Knap Design, Pernille Drage Briller og Vores Marked inviterer til sommerfest på Farum Hovedgade.

Det sker tirsdag den 26. juni, og her bliver der både masser af sommermode, sommersalater og rosé ad libitum.

"Vi skal have hovedgaden til at syde af sommerstemning", lyder det fra trekløveret, der har en erklæret målsætning om at sætte mere liv i Farum Hovedgade - og tirsdagens sommerfest bliver altså det første af sin art.

Den røde løber rulles ud, og der bydes på en buffet med sommersalater og rosé, alt imens sommerens mode vises fra Knap Design og Pernille Drage Briller.

Billetter til arrangementet kan kbes på voresmarked.dk/sommermodefest.

Publiceret 18 June 2018 10:00