Der er altid god opbakning til sankthansfesten ved Farum Sø - også sidste år, hvor det hele var ved at regne væk. I år bliver der på grund af afbrændingsforbudet nok intet bål, men fællessangen og hyggen holdes der fast i.

Der er altid god opbakning til sankthansfesten ved Farum Sø - også sidste år, hvor det hele var ved at regne væk. I år bliver der på grund af afbrændingsforbudet nok intet bål, men fællessangen og hyggen holdes der fast i. Arkivfoto: Jørgen Overgaard

Der er sankthansfest ved Farum Sø - også uden bål

Traditioner er gode og skal holdes i hævd - og derfor gennemføres sankthansfesten ved Farum Sø bål eller ej

Traditioner er gode og skal holdes i hævd, så derfor gennemføres der igen i år et arrangement ved Farum Sø neden for Skulpturparken uanset om det bliver muligt at tænde bål eller ej. Det oplyser Farum Lokalhistoriske Forening, der står bag arrangementet med Det Danske Spejderkorps.

Og selvom der højst sandsynligt ikke bliver et sankthansbål på grund af afbrændingsforbudet, så vil der være båltale ved den tidligere højskoleforstander Erling Christiansen.

"Vore dejlige midsommersange bliver sunget, akkompagneret af konferencier og sanger Hans Aagaard Larsen, og der er også trompetsolo ved Niels Erik Rydam", lyder det fra arrangørerne, der også fortæller, at hvis det bliver muligt at afbrænde bål, laver spejderne dej til snobrød til børnene fra klokken 20. Øl og vand kan købes..

Det øvrige arrangement starter klokken 21 med fællessang.

hhs

Publiceret 20 June 2018 00:00