Traditionen tro bød studenterkørslen på et stod ved Williams Plads.

Traditionen tro bød studenterkørslen på et stod ved Williams Plads. Foto: Anders Bruhn Kristensen

Se billederne: Studenterne fejrede huen

Kruses nyudklækkede studenter dansede på Williams Plads

Af
Kristina Pihl

Tre års slid og hårdt arbejde er slut for 125 Marie Kruse elever, der nu kan kalde sig studenter. Det blev markeret fredag med en translokation i Galaksen, hvor de nyudklækkede studenter var mødt op sammen med deres familie for at få overrakt eksamensbeviset.

"I kan alle være stolte af jeres resultater, uanset tallene på jeres afgangsbevis. Det er nemlig ikke tal, der definerer os som mennesker. Selvfølgelig er det vigtigt, at vi hver især gør det godt fagligt, at vi er ambitiøse og gør os umage, men det er i vores relationer med andre mennesker, at vi virkelig bliver til," lød det fra borgmester Ole Bondo Christensen (A), da han fredag holdt tale for studenterne.

Efter translokationen var der fotografering, inden studenterne hoppede på de flot-udsmykkede studentervogne. Med høj musik ud af højtalerne og glade studenter i vognene kørt de afsted. Første stop var traditionen tro på Williams Plads, hvor de glade studenter tog hinanden i hænderne og løb og dansede rundt i rundkørslen. Mange forældre og familiemedlemmer stod klar med kameraet til at fange det særlige øjeblik. Efter et kort ophold ved Williams Plads kørte studenterne videre på deres tur, hvor der formodentlig blev festet til den lyse morgen.

Publiceret 02 July 2018 10:28