Den store granitsten skal symbolisere Furesøs kerneværdier; fællesskab, samvær og gode oplevelser i kommunens unikke natur.

Den store granitsten skal symbolisere Furesøs kerneværdier; fællesskab, samvær og gode oplevelser i kommunens unikke natur. Privatfoto

Furesøs nye vartegn er klar

Barbara Kaad Ostenfeld lægger i dag sidste hånd på værket ved Furesøbad

Af
Kristina Pihl

Furesøkunstneren Barbara Kaad Ostenfeld, også kendt som Bakaos, har siden slutningen af maj været i gang med at udsmykke Furesøs nye vartegn: En 1,8 tons stor granitsten ved Furesøbad. I dag, 4. juli, lægger hun sidste hånd på værket, når hun tegner de sidste streger.

Stenen, som Barbara Kaad Ostenfeld selv har valgt, er blevet udsmykket med hendes kendte farverige og fantasifulde doodletegninger. Den bliver et permanent symbol på Furesøs kerneværdier; fællesskab, samvær og gode oplevelser i kommunens unikke natur.

Efter Barbara Kaad Ostenfeld tegner de sidste streger i dag, går lakeringsarbejdet i gang. Ifølge Barbara Kaad Ostenfeld vil det tage et par dage.

Navnet skal findes

Den store sten er blevet doneret af Wilhelm Stark, indehaver af Stark Enterprise i Skævinge

Hvad stenen skal hedde er endnu ikke på plads, men det vil blive afgjort i løbet af de næste par uger. Interesserede har frem til 1. juli nemlig kunne komme med deres bud på, hvad stenen skulle hedde, og nu skal vinderen findes. Det bliver en jury med blandt andet Mikael Boutrup fra Furesø Erhvervsforening og Eva Vedel fra Picnicfestivalen, der skal finde det bedste navn.

Publiceret 04 July 2018 10:54