30 børn har valgt at bruge fire dage med malerpensler og farver i hænderne.

30 børn har valgt at bruge fire dage med malerpensler og farver i hænderne. Foto: Kristina Pihl

Se billederne: Skovhuset skaber unge kunstnere

Der bliver malet, tegnet og lavet grafisk tryk i Skovhuset i de her dage

Af
Kristina Pihl

Aktiviteter 30 børn har valgt at bruge fire dage af deres sommerferie på fordybelse og kreativ udfoldes i Skovhusets Skole for Kunst, Design og Arkitektur. Det er niende år i træk, at Skovhuset afholder den populære sommerferieaktivitet, og igen i år har efterspørgslen været så stor, at børn er blevet skrevet på venteliste.

Sommerferieaktiviteten i Skovhuset er for børn fra 4. til 9. klasse. De 30 børn er blevet inddelt i tre hold, som har prøvet kræfter med henholdsvis malerier, tegninger og mixed-media også kaldt grafik. Udover Skovhuset er der oprettet et hold i Hareskovby. Her har 10 børn været i lærer hos keramiker Christa Julin.

Der er i alt fire undervisere tilknyttet aktiviteterne. En af dem er Birgit Brandt, der underviser på malerholdet.

"Børnene får afløb for deres kreativitet. Mange er allerede dygtige, når de kommer, men hver gang jeg bliver imponeret over at se, hvor meget de lærer i løbet af de her dage," fortæller hun.

Birgit Brandt giver hver dag børnene en fast opgave, hvor de får lov at arbejde med nye og anderledes tenikker. I år har de blandt andet arbejdet med pensler, spartler og svampe.

Sommerferieaktiviteten i Skovhuset startede mandag 2. juli og slutter torsdag 5. juli.

Publiceret 05 July 2018 06:05

SENESTE TV