Søndag d. 15. juli kan du tage på Sagntur i Farum Landsby med Furesø Museer

Søndag d. 15. juli kan du tage på Sagntur i Farum Landsby med Furesø Museer Pressefoto

Tag på Sagntur med Furesø Museer

Vidste du, at der bor en lindorm under Majtræet i Farum? Eller at Farum engang var ved at blive ødelagt af en sur trold? Og hvem er det nu ham der Klaus Nar er?

Søndag d. 15. juli kl. 10-11 kan du tage på Sagntur i Farum Landsby med Furesø Museer. På turen hører du om alle de spændende og spøjse sagn, der knytter sig til Farum Landsby mens vi går rundt i det hyggelige gamle kvarter omkring Farum Kirke. Der vil både være lindorme, helheste, lygtemænd, drager og trolde og når vi er færdige med turen vil du havet et helt nyt syn på Farum Landsby.

Turen er rettet mod børn fra 6 år og deres voksne, men voksne uden børn og folk med barnevogn er også meget velkomne. Det er kort og godt for alle, der kunne have lyst til at gå en spændende tur i Farum Landsby i det forhåbentlig gode vejr.

Turen varer ca. en time og starter kl. 10 ved det gamle Majtræ i Farum. Mødestedet er Majtræspladsen ved Farum Hovedgade 82, der hvor Farum Hovedgade møder Kålundsvej.

Det er gratis at deltage og man tilmelder sig til Lise Milan på tlf. 72 16 53 61 eller på mail limn@furesoe.dk.

Skulle man bagefter have brug for en dukkert ved Furesø Bad, kan man passende besøge museets læsekrog ved badet, hvor vi laver "pop-up læsekrog". Der kan man læse i en af de mange sjove letlæsningsbøger museet har udgivet gennem årene, og hvis man bliver særligt glad for en af dem, kan man også købe bøgerne med kontanter eller Mobile Pay. Læsekrogen er klar fra ca. kl. 12-15 søndag d. 15. juli.

Publiceret 09 July 2018 12:23

SENESTE TV