På søndag afholdes der triatlon med hund ved Furesøbad - men du kan sagtens nyde søndag alligevel som badegæst på det populære sted.

På søndag afholdes der triatlon med hund ved Furesøbad - men du kan sagtens nyde søndag alligevel som badegæst på det populære sted. Arkivfoto

På søndag kommer hundene til Furesøbad til et særligt triatlon

På søndag kan du få et sjældent syn, for her afholdes der nemlig triatlon for hund ved Furesøbad

Af
Helene Holm Stolle

Kvinder og mænd har længe dryket triatlon, men nu kan hundene også være med - det sker på søndag den 15. juli klokken 9.30 ved Furesøbad.

"Det er Danmarks måske første rigtige triatlon med hund", fortæller Vagn Erik Gaarde Pedersen til Furesø Avis og afslører, at der er tilmeldt godt 20 hunde til stævnet, hvor hund sammen med en til tre mennesker skal igennem 100 meter svømning, 7 kilometer cykling og tre kilometer løb eller gåtur.

Ifølge Vagn Erik Gaarde Pedersen vil det tage omkring to timer at gennemføre alle disciplinerne, og hundene skal føres i line under hele stævnet.

Det er Schæferhundeklubben kreds 55 Farum, der er arrangør af det særlige stævne, der afholdes i forbindelse med Schæferhundeklubbens 100 års jubilæum i Danmark.

Alle er velkomne til at komme forbi og kigge.

hhs

Publiceret 12 July 2018 08:17

SENESTE TV