Butikken åbnede 2. juli. På åbningsdagen blev der solgt 200 skruefundamenter, fortæller Rune Roepstorff Nissen

Butikken åbnede 2. juli. På åbningsdagen blev der solgt 200 skruefundamenter, fortæller Rune Roepstorff Nissen Privatfoto

Fundamentsbutik åbnet i Hareskovby

Verdens første fundamentsbutik er åbnet i butikslokalerne ved den gamle OK-tank

Af
Kristina Pihl

Erhverv I maj lukkede OK-tanken sin butik i Hareskovby og siden har butikken stået tom. Men nu er der atter liv i lokalerne på Tibberup Alle 67, hvor 'Fremtidens Fundament' har åbnet verdens første fundamentsbutik. Her kan kunderne komme ind og få en snak og tage det rigtige skruefundament med hjem i bilen. Butikken tilbyder blandt andet fundamenter til carporten, skuret og huset.

Et færdigt skruefundament gør, ifølge ejer Rune Roepstorff Nissen, byggeprocessen nemmere.

"Tit er det noget med, at man ikke ønsker at få gravet op omme i sin have, og det kan virke lidt voldsomt at komme ind med store maskiner. Her er der faktisk mulighed for en meget enkelt installation, fordi man med vores værktøj kan gå ind gennem havelågen og sætte fundamentet op," fortæller Rune Roepstorff Nissen.

Nye muligheder

Fremtidens Fundament åbnede butikken på Tibberup Alle 2. juli. Indtil da har Rune Roepstorff Nissen drevet forretningen fra kælderen på hjemadressen på Gammel Hareskovvej.

"Jeg valgte lokalerne ved tanken, fordi jeg så et potentiale i stedet. Jeg synes, det kunne være sjovt med en rigtig butik, men derudover havde jeg brug for mere plads," fortæller han.

Ifølge Rune Roepstorff Nissen giver de nye lokaler helt nye muligheder for hans forretning. Hver fredag holder de derfor kurser i, hvordan man sætter et skruefundament op. Også placeringen tæt på Hillerødmotorvejen gør det mere optimalt for de mange forbipasserende håndværkere at købe deres fundament hos Rune Roepstorff Nissen og hans kollegaer.

Udover Rune Roepstorff Nissen er der ansat fem medarbejdere i butikken.

Publiceret 17 July 2018 10:42