Mads Westfall kan i dag den 19. juli fejre sin 50 års fødselsdag.

Mads Westfall kan i dag den 19. juli fejre sin 50 års fødselsdag. Arkivfoto: Rasmus Cornelius Nielsen

Den lokale trubadur fylder 50

Furesøs helt egen trubadur, Mads Westfall, fylder 50 år i dag onsdag den 19. juli

Af
Helene Holm Stolle

Mads Westfall, trubaduren fra Hareskovby, fylder i dag 50 år - og selvom han for en stund er rykket ud fra de vante omgivelser i Furesø og lader sig fejre i ferielandet ved Hundested, har han ikke helt glemt tankerne på hverken sin musik eller næste lokale optræden.Det bliver nemlig lørdag den 1. september, hvor han spiller på Furesø Festival ved Furesøbad.

"Det glæder jeg mig enormt meget til. Først og fremmest fordi det altid er noget særligt at spille i sin egen by, men dernæst fordi jeg jo denne gang kommer med et band. Det er sjældent, at det sker, for det meste er jeg jo solist, Men til festivalen bliver det altså med band, og vi kommer med humor, sjov og en masse gode sange fra mit nye album, der snart kommer på gaden", fortæller han til Furesø Avis.

2018 er ikke bare året, hvor Mads Westfall fylder rundt, det er også året, hvor han kan markere, at han i 30 år har optrådt profesisonelt med sin musik. Og det er da også et jubilæumsalbum, der snart bliver udgivet - et album med efterfølgere til allerede kendte numre.

Herunder kan du høre den første single fra det kommende jubilæum - artiklen fortsætter under videoen:

"Efterfølgerne er nye sange skrevet på basis af og som kommentarer til allerede kendte numre", har Mads Westfall tidligere forklaret og fortalt, at halvdelen af de sange, han har lavet efterfølgere til, er kendte hits fra ind- og udland, mens den anden halvdel er de bedste sange fra hans egen hånd.

"De nye numre er samtidig tænkt som et alternativt opsamlingsalbum og en fejring af verdens bedste sange, fordi jeg håber, de inspirerer til at lytte til originalerne", lyder det fra Mads Westfall, der afslører, at det nye album indeholder et væld af stilarter lige fra rock over country og reggae til disco - alt sammen dig stadig med visen i fokus.

At Mads Westfall med årene er blevet en unik sangskriver vidner mange anmeldelser om, hvor han både er blevet sammenlignet med svenske Bjørn Afzelius og danske Allan Olsen og Søren Krag Jacobsen.

Læs mere om Mads Westfall her

Publiceret 19 July 2018 14:00