Se videoen: Gratis sommermotion hitter

For syvende år i træk er der gratis sommermotion for alle hver tirsdag på boldbanerne ved Farum Arena - og det er populært

Af
Helene Holm Stolle

Siden skolernes sommerferie blev skudt i gang, har der tirsdag efter tirsdag været høj musik og masser af motionsglade mennesker på boldbanerne ved Farum Arena fra klokken 19 og en time frem. Det er nemlig - traditionen tro - her Furesø Sommer Workout finder sted.

Og en tradition er den gratis sommermotion blevet. Det er nemlig syvende år i træk, at Dorthe Østergaard og Helle Lehrmann fra Farum Gymnastikforeningen har inviteret alle, der har lyst, til en sommer med forrygende, gratis og varierende motion.

Skiftende instruktører

Tirsdag efter tirsdag skifter motionsformen og instruktøren, og på den måde prøver deltagerne - og dem er der mange år, for ifølge de to arrangører dukker der i gennemsnit 100 mennesker op hver gang - lidt af hvert i løbet af sommeren.

Hver tirsdag bliver der gået til den på boldbanerne ved Farum Arena. Det er syvende år i træk, at Furesø Sommer Workout finder sted.

Hver tirsdag bliver der gået til den på boldbanerne ved Farum Arena. Det er syvende år i træk, at Furesø Sommer Workout finder sted. Foto: Helene Holm Stolle

Igen i år er der mange lokale instruktører på fra de mange forskellige foreninger, danseskoler og fitnescentre i kommunen.

I år venter der ifølge de to arrangører en overraskelse den aller sidste gang til sommer workouten, hvor en kendt gæsteinstruktør indtager podiet og sætter gang i forbrændingen.

Kommunen bakker op

Siden begyndelsen har Furesø Kommune støttet Furesø Sommer Workout - både økonomisk og materielt.

"Uden den støtte ville det ikke kunne lade sig gøre", siger Dorthe Østergaard.

Du kan nå det endnu

Der er stadig nogle gange tilbage af den gratis og populære sommermotion, så kig forbi på tirsdag klokken 19. Hvis det regner, bliver træningen rykket indenfor i arenaen.

Sidste gang for dette års sommer workout er tirsdag den 7. august.

Publiceret 20 July 2018 05:00