Nikolaj som detektiven Hercule Poirot i Teatergruppen Syvstjernens forestilling 'Karaktermod' marts 2018. Foto: Lasse Winther

Nikolaj som detektiven Hercule Poirot i Teatergruppen Syvstjernens forestilling 'Karaktermod' marts 2018. Foto: Lasse Winther

Furesø-talent har hovedrolle i tv-serien 'Klassen'

Nikolaj Nording-Grooss fra Teatergruppen Syvstjernen kan ses i den nye sæson af serien på DR Ultra

Af
Michael Braunstein

tv Nikolaj Nording-Grooss fra Teatergruppen Syvstjernen har en af hovedrollerne som drengen Christian i DR Ultras nye sæson af tv-serien 'Klassen'. Den vises fra mandag 6. august kl. 17.40.

'Klassen' handler om en gruppe børn og deres hverdag i folkeskolen, med alt hvad det indebærer af sjove episoder, konflikter, kærester og dilemmaer.

'Nikolaj har været en fantastisk skuespiller de sidste seks år i Teatergruppen Syvstjernen og var derfor nomineret til Furesø Kommunes talentpris for unge i 2018. Her fik han 2. pris,' hedder det i en pressemeddelelse, der fortsætter:

'Nikolaj er elev på Marie Kruses skole. Han har brugt det meste af sommerferien samt påske og Kr. Himmelfart til filmoptagelserne, og han kan opleves allerede i det første afsnit af serien.'

Serien er den hidtil længste serie på DR Ultra. STV Production A/S har produceret de tidligere 192 afsnit af serien samt den nye sæson, hvor der er lavet cirka 120 nye episoder.

Allerede nu kan man se en snigpremiere på 'Klassen' på: www.dr.dk/ultra/klassen og via Ultras app. Trailere og snigpremiere er det mest sete på dr.dk.

Publiceret 03 August 2018 09:06

SENESTE TV