Nikolaj Nording Grooss spiller med i den nye sæson af 'Klassen' på DR Ultra.

Nikolaj Nording Grooss spiller med i den nye sæson af 'Klassen' på DR Ultra. Foto: Kimmie Hetland

Nikolaj er med i 'Klassen' på DR Ultra: "Det er lidt vildt at se sig selv på skærmen"

Nikolaj Nording-Grooss er med i den populære serie 'Klassen' på DR Ultra, og selvom han er vant til at spille teater sammen med Teatergruppen Syvstjernen, så synes han alligevel, at det er helt specielt at stå foran kameraet

Af
Kimmie Hetland

Fire personer og noget af familien. Det var, hvem der vidste, at Nikolaj Nording-Grooss skulle være med i tv-serien ’Klassen’ på DR Ultra, for i starten måtte de medvirkende ikke sige det til alle. Men i mandags den 6. august kunne alle så se ham i rollen som Christian, da det første afsnit blev vist.

”Vi (de medvirkende red.) havde faktisk allerede set afsnittet på den skole, vi optog på, så det var ikke helt tåkrummende, men det er alligevel lidt vildt at se sig selv på skærmen”, siger Nikolaj, der i flere år har spillet skuespil i Teatersgruppen Syvstjernen.

Det var faktisk Nikolaj Nording-Grooss’ mor Lene, som faldt over et opslag fra DR på internettet, hvor de søgte medvirkende til en ny sæson af ’Klassen’ - og så sendte Nikolaj en video, hvor han introducerede sig selv. Også selvom han aldrig havde set et eneste afsnit af tv-serien, som har kørt siden 2016, før.

At 'Klassen' er en populær tv-serie, er der ingen tvivl om, og det har Nikolaj da også allerede oplevet selv gennem de mange reaktioner, der er kommet efter det første afsnit.

”Der er rigtig mange, som har skrevet søde ting til mig på Facebook, og der er nogle, som jeg slet ikke kender, som er begyndt at følge mig på Instagram”, fortæller Nikolaj, der også synes, at det er lidt spændende at blive kontaktet af journalister, som gerne vil interviewe ham.

Et godt sammenhold

Da de første optagelser blev skudt, var Nikolaj til at begynde med en smule nervøs, og han skulle lige vænne sig til at stå foran et kamera med en instruktør, assistenter og lyd-og lysmænd rundt om sig. Men nervøsiteten forsvandt hurtigt, for der opstod meget hurtigt et godt sammenhold mellem alle på settet.

"Der har været en rigtig god stemning, og jeg er blevet gode venner med mange af de andre, der også er med i serien", fortæller Nikolaj og afslører, at det eneste, der virkelig har været en udfordring er, at han har skullet spille en fodbolddreng.

"Og jeg kommer nok ikke lige med på landsholsets aspiranthold lige med det samme", siger han med et grin.

Store drømme

Det går ikke stille for sig, for det unge skuespiltalent, for han har en stor drøm; At blive professionel skuespiller - og flere mener, at han har talentet. Nikolaj var nemlig tidligere på sommeren nomineret til Furesø Kommunens Talentprisen 2018.

”Lige siden jeg var seks år, har jeg villet være skuespiller. Der er nemlig noget helt vildt fedt ved at spille helt forskellige roller, hvor man kan være i et helt andet humør, end man selv er i”, siger Nikolaj og afslører, at der umiddelbart ikke er planer om, at han skal være med i flere sæsoner af 'Klassen'.

"Men det bliver forhåbentligt ikke sidste gang, jeg står foran et kamera", siger han.

Publiceret 08 August 2018 14:22

SENESTE TV