Galaksens Teaterskole opførte sidste år Narnia.

Galaksens Teaterskole opførte sidste år Narnia. Pressefoto

Teaterskole har stadig ledige pladser

Galaksens Teaterskole tilbyder fire forskellige teaterhold med opstart i uge 38

På Galaksens Teaterskole får eleverne udforsket teatrets verden, for her arbejder underviserne med elevernes kreative evner og fantaså med et ønske om at inspirere eleverne til at tage initiativ, skabe og udføre. Samtidig lærer eleverne at samarbejde og se tingene i andre perspektiver.

"De får modet til at stille sig frem foran andre og tale højt i større forsamlinger. De fordyber sig og glemmer sig selv i næsten magiske øjeblikke", lyder det fra Galaksen, der også fortæller, at teaterskolen har et fællesskab, der støtter børnenes udvikling på mange områder.

"At være i et dramatisk forløb er udviklende, sjovt og lærerigt", slår Galaksen fast.

Teaterskolen er fra uge 38 klar med fire forskellige hold - det ene er et dansehold, der er oprettet på baggrund af ønsker fra en række forældre - hvor der stadig er ledige pladser.

"Som elev på teaterskolen lærer man at arbejde med følelser, sanser, koncentration, stemme og krop, og derfor vil disse elementer indgå i teaterskolens undervisning. Underviserne er enige om, at deres vigtigste opgave er, at guide og vejlede eleverne så alle får flyttet deres grænser en lille smule i samspillet med leg", oplyser Galaksen.

Teaterskolen tilbyder fire forskellige hold, og hvert år skabes der i samarbejde mellem alle hold, en stor teaterforestilling med sang, dans og musik:

Hold 1: Drama og leg for aldersgruppen 8-10 år. Torsdag kl. 16:00-18:00

Hold 2: Drama, leg og teater for aldersgruppen 10-12 år. Torsdage kl. 18:00-20:00

Hold 3: Teater, drama og improvisation for 13-16 år. Onsdage kl 16:30-18:30

Hold 4: Dansehold for aldersgruppen 9-13 år. Mandag kl. 16:00-18:00.

Teaterskolens hold fortsætter frem til uge 23 i 2019, hvor årets afsluttes med en stor, fælles forestilling for publikum.

Tilmelding til alle hold sker via www.galaksen.dk, hvor der også findes yderligere informationer.

hhs

Publiceret 08 August 2018 04:00