Vibeke Glarbo udstiller sine skulpturelle værker i efterårets første udstilling i Farum Kulturhus.

Vibeke Glarbo udstiller sine skulpturelle værker i efterårets første udstilling i Farum Kulturhus. Pressefoto

Efteråret bydes velkommen i Kulturhuset

Vibeke Glarbo, Anne Udsen og Henry von Würden udstiller i Farum Kulturhus helt frem til slutningen af september

Farum Kulturhus er klar til at åbne efterårssæsonen med tre kvalitetsnavne indenfor maleri, skulptur og fotografi. Det sker når henholdsvis Vibeke Glarbo og Anne Maria Udsen sætter gang i projektet 'Inside Out' i Galleriet og får selskab af fotografen Henry von Würden.

Gennem projektet 'Inside Out' ønsker skulptør Vibeke Glarbo og billedkunstner Anne Maria Udsen at vise, at det indre og det ydre landskab hænger sammen, samt hvad der sker, når naturens kræfter tager over når teknikken sniger sig ind under huden på mennesket. Værkerne udtrykker den generelle lov, at livets lov er forandring.

Henry von Würdens lys

Naturen i det nordiske lys - fra de danske bøgeskove i syd til havisen ved Spitzsbergen i nord, er det, som Henry von Würden elsker at færdes i. Det er lyset og årstiderne, der bestemmer tid og sted for turene. Würdens vigtigste værktøj som billedmager er det nordiske lys.

Det er Henry von Würdens håb, at billederne og udstillingen gør beskueren opmærksom på vores smukke, unikke natur, der stadig kan findes lige uden for bygrænsen.

hhs

Publiceret 11 August 2018 05:00