Furesø Stjerne Lege løber af stablen for ottende år i næste uge.

Furesø Stjerne Lege løber af stablen for ottende år i næste uge. Arkivfoto: Martin Warming

Stjernebesøg: Eskild Ebbesen deltager med skoleleverne i Furesø Stjerne Lege

Når Furesø Stjerne Lege afvikles for flere end 1.500 skolelever, kommer der også fint besøg, for den mangedobbelte OL-guldvinder Eskild Ebbesen lægger nemlig vejen forbi Farum Park

I næste uge deltager flere end 1.500 skolelever på 4.-6- årgang i Furesø Stjene Lege, hvor de kan prøve en masse forskellige motionsformer af. Det er ottende år i træk, at det store arrangement løber af stablen.

Det er Martin Brolin, der står bag det tilbagevendende event, og med sig har han mange frivillige fra 20 lokale idrætsklubber samt godt 250 elever fra 9. klasserne, der alle vil være med til at give deltagerne en uforglemmelig oplevelse.

I år får Stjerne Legene besøg af en rigtig idrætsstjerne, for den mangedobbelte OL-guldvinder Eskild Ebbesen lægger nemlig vejen forbi Farum Park onsdag den 22. august klokken 14, når der skal uddeles diplomer til de vindende klasser.

Den mangedobbelte OL-guldvinder Eskild Ebbesen kommer forbi Furesø Stjerne Lege

Den mangedobbelte OL-guldvinder Eskild Ebbesen kommer forbi Furesø Stjerne Lege Foto: Scanpix/Ritzau: Niels Ahlmann Olesen

"Vi er meget stolte over at Furesø Stjerne Lege i år får besøg af Eskild Ebbesen. Stjerne Lege handler ikke kun om sport men faktisk meget mere om de sociale og personlige kompetencer, som skaber de virkelige stjerner i både sportslivet, erhvervslivet og ellers i livet", siger Martin Brolin.

For hele familien

I år er Furesø Stjerne Lege ikke bare for eleverne i 4.-6. klasse, for deres familier kan nemlig også deltage. Det sker om lørdagen - den 25. august - mellem klokken 10-14 i Furesøbad, hvor børn og voksne kan afprøve nye sportsgrene og møde nogle af de lokale idrætsklubber og foreninger.

Det er gratis at deltage i dagen, men der er enkelte aktiviteter, der kræver tilmelding på stjernelege.dk.

"Vi håber, at den nye familie event vil hjælpe familier til at finde den helt rigtige sportsgren til kommende sæson, eller blot få en enkelt lørdag med sjove aktiviteter i Furesøbad", fortsætter Martin Brolin.

hhs

Publiceret 13 August 2018 08:55