Publikum kan komme helt tæt på forestillingen Rigoletto. Pressefoto

Publikum kan komme helt tæt på forestillingen Rigoletto. Pressefoto

Undergrunden tager dig med til hertugens selskab

Undergrunden har i år Rigeletto på programmet, og det bliver endnu en gang en forestilling med et twist, hvor publikum har mulighed for at komme helt tæt på scenen

Der bliver lagt op til en festlig forestilling, når Undergrunden slår dørene op til Verdis mesterværk, Rigoletto, som både rummer den bedste historie og den skønneste og mest dramatiske musik.

Publikum kan få en helt særlig oplevelse. De kan nemlig tilkøbe sig luksus i form af en tillægsbillet, der foruden et glas ved ankomsten, lidt sødt og en kop kaffe i pausen også giver adgang til en reserveret plads helt fremme ved scenen i den ellers unummerede sal.

I det hele taget kan publikum glæde sig til en moderne og velspillet udgave af Rigoletto i en hjerteskærende fortolkning helt tæt på.

Hvis man ikke allerede kender historien ligger handlingen tilgængelig på Undergrundens hjemmeside, hvor der også ligger information om medvirkende og billetbestilling.

Forestillingen har premiere den 1. September klokken 19.30 og spiller desuden 2., 4., 5., 7. og 8. september - alle dage kl. 19.30.

Den særlige luksusbilletter udbydes kun i et begrænset antal, og allerede den 2. september er de udsolgt - men der er stadig billetter til de resterende forestillinger.

Billetter bestilles på www.undergrunden.com/rigoletto.

hhs

Publiceret 18 August 2018 05:00