Det er niende år i træk, at DN Furesø arrangerer den særlige flagermusvandring. Pressefoto

Det er niende år i træk, at DN Furesø arrangerer den særlige flagermusvandring. Pressefoto

Tag med på flagermustur i Jonstrup Vang

Danmarks Naturfredningsforening i Furesø indbyder for niende år i træk til en flagermus-vandring, denne gang en uges tid efter den europæiske flagermus-aften.

"Vi mødes i skoven ved den store P-pladsen på Skovlystvej – nummer 2 regnet fra Ballerupvej fredag den 31. august klokken 20. Vi fortæller om flagermusene og deres særlige behov for naturbeskyttelse. Vi har ultralydsdetektorer med, så vi kan høre flagermusene. Der vil være mulighed for at se og høre dværgflagermus, brunflagermus, sydflagermus, vandflagermus og troldflagermus. Vi vil vise træer, hvor der har været kolonier og går til sidst til en skovsø for at lytte og se efter blandt andet vandflagermus. Vi er tilbage ved Ballerupvej senest klokken 22", lyder det fra DN Furesø, der også opfordrer deltagerne til at medbringe en lygte.

Man skal ikke tilmelde sig turen, bare møde op. Men hvis det regner eller blæser meget, må turen aflyses. En eventuel aflysning vil kunne ses på www.dn.dk/furesoe fra klokken 19.00. Man kan læse om DN Furesøs flagermusprojekt via linket samme sted.

hhs

Publiceret 21 August 2018 08:16

SENESTE TV