Der var trængsel på hovedgaden under søndagens cykelløb. Foto: Helene Holm Stolle

Der var trængsel på hovedgaden under søndagens cykelløb. Foto: Helene Holm Stolle

Se billederne: Chasing Cancellara gav liv og glade dage i hovedgaden

Solen skinnede på cykelløbet Chasing Cancellara, som blev en cykelfest for både deltagere og tilskuere

Af
Kimmie Hetland

En masse cykelglade furesøborgere tog i søndags udfordringen op ved 'Chasing Cancellara' og cyklede mod Jakob Fuglsang, Michael Rogers, Bjarne Riis og mange flere. Vejret viste sig fra sin absolut bedste side, og solen skinnede fra en nærmest skyfri himmel, da de mange cykelglade deltagere skulle trampe i pedalerne.

Hovedgaden emmede af Tour de France stemning, som blev godt hjulpet på vej af cykelkommentatoren Dennis Ritter, som speakede den gode stemning frem. Der var stor opbakning til løbet fra alle, og flere af de erhvervsdrivende på hovedgaden var også rykket udenfor og bidrog til at skabe en uforglemmelig dag i cyklingens tegn.

Klokken 10 var Jakob Fuglsangs hold de første på ruten, og den 54,6 kilometer lange holdtidskørsel fik de professionelle tilbagelagt på blot 1 time, 10 minutter og 29 sekunder, og bagefter gjaldt det om at se, om man kunne matche deres tid.

Inde på 'Chasing Cancellaras facebookside har arrangørerne skrevet "Tak for en fremragende dag i Farum" og lagt en masse billeder op. Dagen før løbet tilbragte de også tid i hovedgaden, hvor der blandt andet i 'Vores Marked' blev sørget godt for dem.

Publiceret 03 September 2018 11:18