I år finder FCN's velgørenshedsløb, Kasseløbet, sted den 6. september.

Sidste år væltede regnen ned ved Kasseløbet, men på torsdag den 6. september loves der sol og 21 grader - og du kan stadig nå at melde dig til. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Du kan stadig nå det: Løb for den gode sag på torsdag

Årets velgørenhedsløb, Kasseløbet, som FC Nordsjælland står bag, løber af stablen på torsdag - og du kan stadig nå at melde dig til og gøre en forskel

Af
Helene Holm Stolle

Vejrudsigten lover sol og 21 grader på torsdag. Helt perfekt vejr til en løbetur - både kort eller lang, alene eller sammen med familien. Alle kan nemlig være med, når FC Nordsjælland afvikler Kasseløbet, der er et velgørenhedsløb.

Sidste år blev der løbet 132.000 kroner ind ved Kasseløbet. Penge, der blev givet videre til Børnehuset Siv i Farum, der er en institution for alvorligt syge børn og deres familier.

I år er målet at samle endnu flere penge ind og støtte tre forskellige steder, der alle gør en forskel for børn og familier; Julemærkehjemmet Kildemose, Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital samt igen i år Børnehuset Siv.

Kasseløbet finder sted på torsdag den 6. september fra klokken 17.15 og en time frem. Ruten er en kilometer lang - rundt om Right to Dream Park - og man kan løbe lige så mange ruter, som man vil og kan nå. Det koster 100 kroner at deltage i løbet, og derudover skal hver enkelt løber finde personlige sponsorer, som vil dedikere et beløb per runde, som den enkelte løber løber.

"Det håber vi vil motivere alle løbere til at give den en skalle og løbe lige så langt, som vi oplevede sidste år", lyder det fra FC Nordsjælland på fcn.dk.

Du kan købe dit startnummer online i FCN-shoppen her, og efter tilmelding vil du får yderligere information om, hvordan du opretter din personlige indsamling.

Du kan også støtte det gode formål uden at snørre løbeskoene. Du kan nemlig give en donation via Mobile Pay på 73674.

Publiceret 04 September 2018 09:00