Med den nye app 'Lokalavisen' kan du læse ugens største og bedste nyheder i Furesø Avis fra det øjeblik, den er blevet trykt. Det er hurtigt, nemt og bekvemt. Foto: Martin Warming

Med den nye app 'Lokalavisen' kan du læse ugens største og bedste nyheder i Furesø Avis fra det øjeblik, den er blevet trykt. Det er hurtigt, nemt og bekvemt. Foto: Martin Warming

Læs din lokalavis før den udkommer: Ny app giver dig ugens bedste nyheder hurtigt

Med app'en 'Lokalavisen' kan du læse Furesø Avis fra det øjeblik, den er blevet trykt. Det er hurtigt og bekvemt

Af
Helene Holm Stolle

Du har nu en helt ny mulighed for at holde dig opdateret på de lokale nyheder - især hvis du gerne vil have avisen hurtigere end buddet bringer den til din postkasse. Politikens Lokalaviser har nemlig lanceret en ny app med navnet 'Lokalavisen', og her kan du læse alle udgivelser af Furesø Avis - og alle andre af Politikens Lokalaviser i øvrigt.

Via app'en åbner du en mini-udgave af den trykte avis, men når du klikker på en artikel, åbner den i en læsevenlig udgave med stor tekst.

En af de helt store fordele med den nye app er, at din lokalavis er tilgængelig i det øjeblik, den er sendt til tryk - typisk aftenen før den udkommer. Det betyder, at du altså har mulighed for både at læse de samlede og bedste nyheder fra ugens løb samt se de gode tilbud fra annoncørerne meget tidligere end normalt.

Samtidig får du altså også mulighed for at tage din lokalavis med dig, uanset hvor du er henne. Og oplevelsen af at læse lokalavisen er måske for dig en helt anden end 'blot' at følge nyhedsstrømmen på furesøavis.dk.

Med den nye app har du også mulighed for hurtigt at få et overblik over, hvad der sker i resten af landet. Så hvis du skal et smut til Århus, kan du nemt og bekvemt finde oplysningerne på din app, eller hvis du vil vide, hvad der sker med det nye supersygehus i Hillerød, så finder du bare HillerødPosten på app'en.

Ligesom på e-paperen på furesøavis.dk er der på den nye app også et arkiv, hvor du kan søge informationer om begivenheder og sager for år tilbage.

Du finder den nye Lokalavisen-app i App Store eller Google Play.

Publiceret 13 September 2018 08:02