Furesø Erhvervsforening vil hjælpe selvstændige med at finde kontorer i kommunen. Modelfoto: Mostphotos.com

Furesø Erhvervsforening vil hjælpe selvstændige med at finde kontorer i kommunen. Modelfoto: Mostphotos.com

Nu vil erhvervsforeningen hjælpe med at finde kontorer til lokale erhvervsdrivende

Furesø Erhvervsforening inviterer både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen til et særligt møde med fokus på kontormuligheder

Det behøver slet ikke at være svært eller besværligt at finde det helt rigtige kontorlokale for selvstændige i Furesø Kommune. Det sørger Furesø Erhvervsforening nu for. Foreningen har nemlig stablet et særligt 'Meet Up'-møde på benene, hvor både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen kan komme og få præsenteret en bred pallette af de ledige kontorlokaler, der findes i kommunen lige nu.

"Alle lokaler vil blive præsenteret med billede, adresse, placering på kommunekort, priser, lokale-typer og kontaktperson", fortæller Henriette Moos fra Furesø Erhvervsforening.

Hun fortæller også, at der til mødet er inviteret repræsentanter for udlejere og erhvervsmæglere, så der kan være mulighed for at stille spørgsmål og måske endda lægge billet ind på et konkret lokale.

Det særlige møde finder sted på Restaurant Furesø Marina fredag den 28. september klokken 15 til 17.

"Det her arrangement er afslutningen på det arbejde, bestyrelsen satte i gang ved nytårstid først med en afdækning hos medlemmerne om deres lokalebehov og derefter research på ledige kontormuligheder, der matcher ønskerne. Det viser sig, at mulighederne er mange, så vi håber at se mange til mødet", lyder det fra Henriette Moos.

Det er gratis at deltage i møde, men det kræver tilmelding via fuef.dk senest mandag den 24. september.

hhs

Publiceret 17 September 2018 08:51