Fredag 5. oktober kan man møde Sallys far - alias journalisten Thomas Brunstrøm, der har skrevet de populære børnebøger. Pressefoto

Fredag 5. oktober kan man møde Sallys far - alias journalisten Thomas Brunstrøm, der har skrevet de populære børnebøger. Pressefoto

Sallys far laver ballade i Farum Kulturhus

Farum Bibliotek inviterer til sjovt forfattermøde for børn og forældre med Sallys far fredag 5. oktober kl. 16.30 i Teatersalen, Farum Kulturhus.

Sallys far er journalisten Thomas Brunstrøm og manden bag en god håndfuld billedbøger, der er inspireret af hverdagen i en næsten helt almindelig børnefamilie - faktisk hans egen familie med kone og børnene Eddie og Sally.

Med selvironi, kærlighed og humor gør han det så godt og sjovt, at hans bøger er blevet utroligt populære på børnebiblioteket.

Thomas Brunstrøm er en far, der en gang imellem overhovedet ikke gider være voksen. Han er sygt pinlig, synes Sally, han lyver og bander og er i øvrigt hverken til spelt eller curling.

Brunstrøms bøger rammer plet hos børn i alderen 5-10 år og ikke mindst deres forældre, og der er i den grad lagt op til fest og ballade, når Thomas Brunstrøm indtager Teatersalen iført en af sine sædvanlige sorte t-shirts med ikke-eksisterende heavy metal-bands.

Bagefter er der fællesspisning i Café Rucola. Køb billetter på furbib.dk.

jesl

Publiceret 23 September 2018 05:00

SENESTE TV