Udvalg for kultur, fritid og idræt står 1. oktober klar til at gå i dialog med borgerne. Udvalget er (f.v.): Egil Hulgaard (K), Niels Bjerre Degn (S), Gustav Juul (V), Muhammed Bektas, næstformand (S) og Tine Hessner, formand (R).

Udvalg for kultur, fritid og idræt står 1. oktober klar til at gå i dialog med borgerne. Udvalget er (f.v.): Egil Hulgaard (K), Niels Bjerre Degn (S), Gustav Juul (V), Muhammed Bektas, næstformand (S) og Tine Hessner, formand (R).

Politisk udvalg inviterer indenfor på rådhuset

1. oktober kan man komme med sit bud på et godt fritidsliv

Udvalg for kultur, fritid og idræt (KFI) inviterer til 'åbent hus' i forbindelse med udvalgets møde på Furesø Rådhus mandag 1. oktober.

Ideen med det åbne hus er at give alle interesserede en lejlighed til at møde udvalgets medlemmer. Samtidig kickstarter politikerne den politiske proces for en kommende kultur-, fritids- og idrætspolitik.

En åben proces

"Kultur-, fritids- og idrætslivet er en stærk del af Furesø Kommunes dna og noget, som betyder virkelig meget for os, der bor her. Det er her, vi bygger de stærke fællesskaber, som Furesø er kendetegnet ved. Derfor vil vi gerne have en åben proces, hvor vi taler med borgere og aktører om, hvad de drømmer om, siger udvalgsformand Tine Hessner (R) i en pressemeddelelse fra Furesø Kommune.

Kultur-, fritids- og idrætsområdet dækker bredt. Over kulturinstitutioner og kulturaktiviteter til foreningsliv, idræts- og svømmehaller. En politik på området skal være med til at skabe indhold og sikre gode rammer for aktiviteter og fællesskaber på området.

"En politik handler om, hvad vi bruger vores fritid til, og hvordan vi kan udfolde vores evner og blive inspireret - uanset om vi er fem, 17 eller 68 år gamle. Det er gennem vores aktiviteter og fællesskaber, vi holder os sunde på fodboldbanen, museet, biblioteket, i skoven eller et helt femte sted. Det er et område, der er mange holdninger og ideer til, og dem vil vi rigtig gerne høre," fortsætter Tine Hessner, som håber at mange borgere vil møde op til mødet.

Det åbne hus finder sted mandag 1. oktober kl. 16-17 på Furesø Rådhus, Stiager 2, Værløse.

Ingen sagsbehandling

Alle er velkomne til at komme forbi, og der er ingen tilmelding. Der er ikke mulighed for egentlig sagsbehandling på mødet, men man får lejlighed til at fortælle om dine forslag eller oplevelser.

jesl

Publiceret 24 September 2018 05:30