Uppercut Danseteater kommer til Galaksen på fredag med forestillingen Panic Day. Foto: Mathias Foley

Uppercut Danseteater kommer til Galaksen på fredag med forestillingen Panic Day. Foto: Mathias Foley

Moderne dans i Galaksen: Panic Day

På fredag den 28. september 2018, klokken 17 er der dømt PANIC DAY i Galaksen, når Uppercut Danseteater lægger vejen forbi med årets modern dance tilbud fra Furesø Teater.

Et infernalsk horn blæser til start på den vigtigste, den travleste og den værste dag i livet. Tiden er på speed, ambitionerne sidder oppe under stjernerne, men det uforudsigelige står i vejen for det planlagte, det perfekte liv. Der er fart på fra start til slut, når seks dansere kappes om at nå først til den totale nedsmeltning.

Forestillingen Panic Day henvender sig især til børn og unge, men voksne danseinteresserede kan bestemt også have stor fornøjelse af forestillingen.

"Det er tredje sæson i træk, vi har moderne danseteater på programmet. Det er altid festligt og spændende, og samtidig får yngre generationer mulighed for at stifte bekendtskab med vores teater", siger Kristian Kristensen, formand for Furesø Teater.

Læs mere om PANIC DAY på Furesø Teaters hjemmeside www.furesoeteater.dk, hvor det også er nemt at købe billet til forestillingen.

hhs

Publiceret 25 September 2018 16:06

SENESTE TV