Barbara Kaad Ostenfeld/BAKAOS med noget af det farverige kunst som kan ses på Rådhuset.

Barbara Kaad Ostenfeld/BAKAOS med noget af det farverige kunst som kan ses på Rådhuset. Pressefoto

BAKAOS udstiller på Furesø Rådhus i hele oktober

Du kan opleve Barbara Kaad Ostenfelds fantasifulde univers helt tæt på, når hun i oktober har soloudstilling

Det er kunstneren bag den store sten 'Furesøs hjerte' på Furesøbad, Barbara Kaad Ostenfeld, hvis kunstnernavn er BAKAOS, der udstiller på rådhuset i hele oktober måned.

På udstillingen kan du blandt andet opleve Barbaras installation 'Circle of life - en hyldest til livet', som netop har været med på Frederiksberg censurerede efterårsudstilling. Installationen består af 4 dukker i menneskeskikkelse - og en urne.

Fortolker H.C. Andersen

Derudover kan du opleve Barbaras fortolkning af H.C. Andersens eventyr, gennem 11 værker, der netop har været udstillet på HCA Festivalen i Odense, i musikhuset Odeons foyer. Herunder 'Snedronningen' i menneskestørrelse. Barbara har arbejdet med yderlige fem H.C Andersen-værker, men disse fem kan desværre ikke ses på udstillingen, da de er i Grønland, hvor de medvirket i to museumsudstillinger.

Sidst, men ikke mindst, vil der være et udsnit af Barbaras flotte pigmentprint, signeret i bly, samt en udstilling i montrer med en blanding af vaser, sten og andre mindre værker.

Atriet er åbent for alle borgere fra klokken 8 til 19 mandag til torsdag og klokken 8 til 16 fredag, så alle er velkommen til at komme forbi. Du kan desuden se mere om Barbara/BAKAOS på hendes hjemmeside eller på Facebook.

ksh

Publiceret 04 October 2018 12:23