Publikum var begejstret for torsdagens koncert med Sko/Torp på Farum Bytorv. Foto: Jørgen Overgaard.

Publikum var begejstret for torsdagens koncert med Sko/Torp på Farum Bytorv. Foto: Jørgen Overgaard.

Se billederne: Sko/Torp væltede Bytorvet

Torsdagens aftenåbent på Farum Bytorv kulminerede med en koncert med Sko/Torp, og det betød så mange, glade mennesker, at Store Torv og 'gaden' ned mod pizzariaet var fyldt til randen

Af
Helene Holm Stolle

'On a Long Lonely Night'. Det er titlen på debutalbummet fra Sko/Torp tilbage i 1990, og sangen af samme navn røg hurtigt til tops på hitlisterne. Men torsdag aften på Farum Bytorv var langt fra 'a long lonely night'. Godt nok var den lang men langt fra ensom, for Bytorvet var aftenen igennem fyldt med kunder, der ikke bare var på udkig efter gode tilbud fra de mange butikker men også havde lyst til at nyde aftensmaden på Bytorvet og ikke mindst musikken.

Det hele kulminerede, da Sko/Torp gik på scenen på Store Torv. De mest forventningsfulde publikummer havde i god tid inden sikret sig pladser ved de opstillede bænke og borde, men da de første akkorder blev taget, strømmede flere til. Hele Store Torv blev hurtigt fyldt til randen, og de musikglade kunder måtte stå langt ned ad 'gaden' mod Bytorvets pizzamand for at nyde lyden af 90'erne.

At 'On a Long Lonely Night' var et af de største hits tilbage i 1990, er der ingen tvivl om, for den har sat sig godt fast blandt Sko/Torps fans - i hvert fald kunne alle på Bytorvet synge med på den torsdag aften.

Publiceret 06 October 2018 09:47

SENESTE TV