Selvom den særlige gin-festival handler om at vise alle de forskellige gin, som butikken fører, så handler det i ligeså høj grad om at knytte bånd til kunderne, siger Sander Dick-Nielsen, der er butikschef i MENY. Privatfoto

Selvom den særlige gin-festival handler om at vise alle de forskellige gin, som butikken fører, så handler det i ligeså høj grad om at knytte bånd til kunderne, siger Sander Dick-Nielsen, der er butikschef i MENY. Privatfoto

Gin-dag vokser til hel festival: "Det handler om at give kunderne noget ekstraordinært"

Hver fredag er der noget ekstraordinært i MENY i Værløse - fordi det giver et godt bånd til kunderne, lyder det fra butikschef Sander Dick-Nielsen

Af
Anne Lønstrup

Ginfestival Egentlig kan det ikke komme som en overraskelse. Men den gin og tonic-smagedag, som MENY på Værløse Bymidte gennemførte sidste år, blev en succes. Kunderne har ofte siden spurgt ind til, hvornår arrangementet skulle gentages, og butikschef Sander Dick-Nielsen svarer nu med en tre dages gin-festival torsdag, fredag og lørdag i den kommende uge mellem klokken 14-18. Her vil professionelle bartendere friste med gode, gratis drinks.

”Vi prøver fast hver fredag at have noget ekstraordinært, som kunderne kan komme efter. Ofte handler det om at få alle sanser i brug. Normalt kan man som kunde i et supermarked se, mærke og dufte, men om fredagen skal man også kunne smage,” fortæller Sander Dick-Nielsen.

Han erkender blankt, at der selvfølgelig er tale om markedsføring af det store sortiment af gin og tonic, som føres i butikken. Men der ligger andet og mere i ginfestivalen:

”Vi føler, at vi har et godt bånd til vores kunder. Når vi laver arrangementer som det her, så gør vi det ofte efter, hvad kunderne efterspørger, og netop en gin og tonic-smagedag har været efterspurgt. For os er der ikke noget så tilfredsstillende, som når vores kunder taler om et arrangement bagefter. Det er jo rart, at det bemærkes, når vi har gjort os umage,” siger butikschefen.

Over 40 forskellige gin

Han håber, at der bliver gensynsglæde blandt kunderne torsdag, fredag og lørdag, mens gin-festivalen løber. I alt bliver der mulighed for at smage mere end 40 gin og 50 tonicvand. Butikken får besøg af forskellige producenter af gin og tonicwater, og af tre professionelle bartendere vil fortælle og blande drinks til folk.

MENY i Værløse Bymidte spænder bredt, når de kommer til gin og tonic. Priserne starter fra 79,95 kr. og slutter på 895 kr., så der er noget både for de kræsne og de mindre kræsne. Føler man trang til at købe lidt gin med hjem, lover Sander Dick-Nielsen gode besparelser.

Man får lyst til at spørge, om butikschefen selv er gin-drikker?

”Absolut!” lyder svaret.

Publiceret 07 October 2018 08:00

SENESTE TV