Siddende i forgrunden ses tandlæge Pia Feldinger Vittov og bag hende ses (fra venstre) klinikassistent Tina Turpie, nyansat tandlægeassistent Sten Hänninger og klinikassistent Yildiz Kaya.

Siddende i forgrunden ses tandlæge Pia Feldinger Vittov og bag hende ses (fra venstre) klinikassistent Tina Turpie, nyansat tandlægeassistent Sten Hänninger og klinikassistent Yildiz Kaya. Foto: Kimmie Hetland

Tandklinikken Farum Midtpunkt har fået ny tandlæge: "Nu kan vi det meste"

Fremover bliver der ikke brug for henvisninger, hvis patienter skal have lavet implantater, for det kan den nye tandlæge

Af
Kimmie Hetland

Sten Hänninger er navnet på den nye tandlægeassistent hos Tandklinikken Farum Midtpunkt. Han har over 30 års erfaring som tandlæge, og som noget helt særligt kan han lave implantater.

"Før har vi henvist mange patienter til andre steder som for eksempel Lyngby og København, men nu når Sten er kommet til klinikken betyder det, at vores patienter kan få lavet implantater her hos os", siger tandlæge Pia Feldinger Vittov, som for tre år siden overtog klinikken, og fortsætter:

"Før sprang jeg fra tandlægestol til tandlægestol, så det er virkelig dejligt at have en tandlæge, der virkelig kan noget, og med Sten på klinikken kan vi lave det meste".

Til at starte med arbejder Sten kun tirsdag, onsdag og torsdag.

Hvis man vil vide mere om tandklinikken kan man besøge deres hjemmeside på www.TandklinikkenFarumMidtpunkt.dk.

Publiceret 10 October 2018 14:45