Enhedslisten håber, at få valgt to kandidater i Nordsjælland ved næste folketingsvalg. Hvis det lykkes får både Mai Villadsen og Øjvind Vilsholm plads på Christiansborg. Foto: Pr-foto.

Enhedslisten håber, at få valgt to kandidater i Nordsjælland ved næste folketingsvalg. Hvis det lykkes får både Mai Villadsen og Øjvind Vilsholm plads på Christiansborg. Foto: Pr-foto.

Enhedslisten inviterer til fyraftensmøde

Enhedslisten sætter fokus på, hvordan de vil styre landet, hvis de kommer til magten

Stop for social dumpning og forbedringer af dagpengesystemet. Mindre klasser i Folkeskolen og kortere skoledage. Stop for sprøjtegifte og større udbredelse af økologiske fødevarer. Det er bare seks af de initiativer, som Enhedslisten vil tage, hvis partiet får magt, som det har agt.

Enhedslisten inviterer til fyraftensmøde om, hvad Enhedslisten vil gøre, hvis Pernille Skipper og co. får lov til at bestemme. På mødet kan man høre om endnu flere af de i alt 100 initiativer, som Enhedslisten vil tage i løbet af de første 100 dage ved magten.

Onsdag den 24. oktober klokken 16.30-18.30 inviterer Enhedslisten FuresØ til et offentligt fyraftensmøde med partiets spidskandidater i Nordsjælland: Mai Villadsen og Øjvind Vilsholm.

Mødet finder sted i Café Rucola i Farum Kulturhus.

På mødet vil de to kandidater præsentere Enhedslistens nye plan: ”100 dage med Enhedslisten”. Planen er et bud på, hvordan de første 100 dage med Enhedslisten ved roret kommer til at se ud, hvis tilstrækkelig mange vælgere giver deres opbakning til partiets politik ved næste folketingsvalg. I planen er der 100 konkrete tiltag, som alle kan gennemføres med det samme, både praktisk og økonomisk, og som ville gøre Danmark meget mere bæredygtigt, demokratisk og retfærdigt.

Mai Villadsen er partiets spidskandidat i Nordsjællands Storkreds ved det kommende folketingsvalg. Mai er ansat som uddannelsespolitisk rådgiver for Enhedslistens folketingsgruppe.

Øjvind Vilsholm er lokal spidskandidat til Folketinget, opstillet i Egedalkredsen og nr. to på listen i Nordsjælland. Øjvind er medlem af Folketinget for Enhedslisten, hvor han bl.a. er miljøordfører og forbrugerordfører. Øjvind er også valgt til Furesø Byråd, men har orlov, mens han sidder i Folketinget.

Publiceret 11 October 2018 00:00