Ricardo Cano overtog golfcaféen i februar sidste år og håber at flere får øjnene op for caféen, som ikke kun er for dem, der spiller golf men for alle - og det vil han gøre ved hjælp af en stor juletræsfest.

Ricardo Cano overtog golfcaféen i februar sidste år og håber at flere får øjnene op for caféen, som ikke kun er for dem, der spiller golf men for alle - og det vil han gøre ved hjælp af en stor juletræsfest. Foto: Kimmie Hetland

Caféejer med en vision: "Jeg vil skabe mere liv i byen"

Indehaver af Golfcaféen, Ricardo Cano, så gerne, at der skete mere i Kirke Værløse - nu prøver han at gøre noget ved det

Af
Kimmie Hetland

Lørdag den 1. december vil Ricardo Cano, som ejer Golfcaféen Værløse, meget gerne have, at du sætter et stort kryds i kalenderen. For på den første dag i december holder golfcaféen en stor juletræsfest, for alle som har lyst til at komme.

"Her er desværre ret dødt her i Kirke Værløse, for her sker ikke så meget", siger Ricardo Cano og fortsætter:

"Der er også mange fra Furesø, som ikke ved, at man sagtens kan komme ind og spise her, selvom man ikke har noget som helst med golf at gøre. Det synes jeg er ærgerligt, for her kommer ikke nok fra lokalområdet. Så forhåbentlig kan juletræsfesten være med til at gøre opmærksom på, at vi er her og samtidig skabe mere liv".

Lokal underholdning

Juletræsfesten vil være fra klokken 12 til klokken 17, og der vil være underholdning i form af trylleri, besøg af nisser og måske endda selveste julemanden. Derudover vil der også være lokal underholdning, for Ricardo har fået en professionel underholdningsduo, som oprindeligt er fra Farum og Værløse, til at komme og synge og julehygge. Og for Ricardo er det vigtigt at understrege, at golfcaféen er for alle.

"Jeg overtog caféen i februar 2017 og for mig, er det et inderligt ønske at have et sted, hvor det ikke er nødvendigt at være fint klædt på med slips og det hele, for det synes jeg, at vi manglede i min barndom. Her kan man komme og få et godt måltid mad i helt uformelle omgivelser", siger Ricardo Cano, som selv er opvokset i Farum.

Inde på golfcaféens facebookside kan du holde øje med alle de mange ting, som finder sted i golfcaféen. De arrangerer blandt andet blomsterbindingskurser, ølsmagning og banko.

Man kan tilmelde sig juletræsfesten via dette link.

Publiceret 12 October 2018 05:00