Video og fotogalleri: Hjortøgaard fejrede efteråret med musik, dans og bålhygge

Alle sejl var sat til, da Naturstøttepunktet Hjortøgaard havde inviteret til Efterårets Dag

Af
Helene Holm Stolle

Snobrød, suppe og varm kakao over bål. Hvem kan stå for det? Ikke mange i hvert fald og slet ikke på en smuk efterårsdag som i søndags. Her havde Naturstøttepunkt Hjortøgaard inviteret til Efterårets Dag, og det benyttede rigtig mange furesøborgere - unge som ældre - sig af.

Formiddagen igennem var der masser af sjov med væddeløb med smådyr, forhindringsløb i naturen, æblepresning og ikke mindst de gode, gamle, danske børnesanglege - og når de mange besøgende blev sultne kunne de tage en skål lækker, varm suppe eller hygge sig ved bålet, mens snobrødet bagte - og det var langt fra kun pølser eller syltetøj, der kunne komme i snobrødene.

Henriette Moos, der stod for den del ved søndagens arrangement, lokkede nemlig med lækkerier som gedeost, valnødder og honning som fyld til de voksnes snobrød og flødeboller til børnene. Og ude i naturen betyder de fedtede fingre ikke så meget, de vakte i stedet stor jubel blandt de mindste.

Formand for støtteforeningen til Hjortøgaard, Ulrick Moos, der sidste år modtog Årets Kulturpris for sin store indsats, glædede sig over søndagens store fremmøde.

"Det er så dejligt at opleve, hvor mange mennesker, der kommer her og har en god oplevelse i naturen. Det er lige præcis det, der er vores formål", sagde han i en hurtig bemærkning, mens han hyggede om de besøgende og ikke mindst satte violinen til kinden og spillede op til dans.

Publiceret 23 October 2018 06:30