Her kan du også se opslaget på Anders Hemmingsens instagramprofil.

Her kan du også se opslaget på Anders Hemmingsens instagramprofil. Skærmprint

Video fra lokal dyrehandler går viralt efter at være delt hos Anders Hemmingsen: "Det havde vi virkelig ikke regnet med"

En video om hundefoder fra Bonnie Dyrecenter på Farum Bytorv er gået viralt efter at være blevet delt af Anders Hemmingsen på Instagram og Facebook

Af
Viktor Christoffersen og Kimmie Hetland

"Eukanuba reegnite for det er bare sejt, og det er reegnite, for det er bare sejt", sådan synger Lene, som er foderkonsulent hos fodermærket Eukanuba i en video. I baggrunden står to piger og danser, og både Lene og pigerne har lyserødt tyl i håret.

Torsdag den 1. november postede Bonnies Dyrecenter Danmarks nye hitsang op på deres facebookside. Videoen fortæller om Eukanuba på en sjov og kreativ måde, og er blevet spottet af Andershemmingsendk, der både har postet på Instagram og Facebook. Her er videoen blevet set tusindvis af gange, og har fået både massere likes og kommentarer. I skrivende stund er der 1,3 tusind kommentarer på videoen på Anders Hemmingsens Facebook, 976 likes og 115 tusind visninger.

Men en nærmere beskrivelse af videoen er nok ikke nødvendig, for du har nok allerede set den. Men hvis ikke så kan du se den lige her:

Intern konkurrence

Vi har snakket med Henrik Petersen, som ejer Bonnie dyrecenter Farum om videoen.

Hvorfor sagde I ja til at deltage i videoen?

"Altså det var en sjov og anderledes måde at markedsføre sig på. Og man må jo sige, at videoen er blevet set meget. Da jeg selv var med til at filme, kunne jeg ikke selv holde masken og var ved at dø af grin. Det var jo selvfølgelig mening, det skulle være lidt sjovt, men faktisk har forhandlerne af Eukanuba også en intern konkurrence kørende med Eukanuba Sverige og Norge, om hvem der kan komme på den sjoveste og skøreste idé for at gøre opmærksom på produktet".

Hvorfor blev det lige jeres butik, der lagde lokaler til videoen?

"Vi har jo solgt Eukanuba hundefoder i mange år efterhånden, og så har vi også mange følgere på Facebook i forhold til andre dyrecentre. Vi har omkring 4500 følgere, så videoen bliver selvfølgelig set meget, hvis man sammenligner det med nogen, der kun har for eksempel 200 følgere".

Tekst fra det oprindelige opslag hos Bonnie Dyrecenter Farum.

Tekst fra det oprindelige opslag hos Bonnie Dyrecenter Farum. Skærmprint

Og når det kommer til at vinde firmakonkurrencen, så er Henrik Petersen da heller ikke i tvivl om udfaldet.

"Den bliver meget svær at slå", siger han med et grin.

Publiceret 05 November 2018 15:30