Solveig Bisgaard blev mandag aften hædret med prisen 'Årets Torsk' for sit mangeårige og ihærdige arbejde for at forbedre forholdene for det lokale erhvervsliv i Furesø. Prisen blev overrakt af Mikael Boutrup, formand for Furesø Erhvervsforening, og overfor Furesø Avis siger han:

Solveig Bisgaard blev mandag aften hædret med prisen 'Årets Torsk' for sit mangeårige og ihærdige arbejde for at forbedre forholdene for det lokale erhvervsliv i Furesø. Prisen blev overrakt af Mikael Boutrup, formand for Furesø Erhvervsforening, og overfor Furesø Avis siger han: "Jeg kan roligt sige, at erhvervslivet i Furesø er Solveigs hjertebarn". Privatfoto

Industriformand hædret med 'Årets Torsk'

Hver år uddeler Furesø Erhvervsforening 'Årets Torsk', der trods navnet er en hæderfuld pris, til en eller flere personer eller virksomhed, der gør noget ekstraordinært for lokalsamfundet og erhvervslivet i Furesø. I år gik prisen til Solveig Bisgaard, formand for Furesø Industri

Af
Helene Holm Stolle

En gang om året samles det lokale erhvervsliv i Furesø til det traditionsrige torskegilde, og det er også her Furesø Erhvervsforening år efter år hædrer en eller flere personer eller virksomhed med prisen 'Årets Torsk' - en pris, der gives for en ekstraordinær indsats for både erhvervslivet og lokalsamfundet i Furesø.

I år gik prisen til Solveig Bisgaard, der er formand for Furesø Industri, medejer af den lokale virksomhed Simi A/S og medlem af Furesø Erhvervsforening.

Der er faktisk intet, som Solveig ikke har sat sit aftryk på. Jeg kan roligt sige, at erhvervslivet i Furesø er hendes hjertebarn

Torskegildet fandt traditionen tro sted på KolleKolle, og her fortalte Mikael Boutrup, der er formand for Furesø Erhvervsforening, at lige så snart, at Solveig Bisgaard blev foreslået som kandidat til prisen, var der med det samme enighed i erhvervsforeningens bestyrelse.

"Ingen har som dig kæmpet for erhvervslivet i Furesø Kommune. Du hader uretfærdighed, og du har ingen problemer med at sige det højt. Så når kommunen træder lidt ved siden af, varer det ikke længe, før de har dig i røret. Det siges, at du vist nok har en direkte telefonlinje til borgmesterkontoret", lød motivationen fra Mikael Boutrup mandag aften ved torskegildet. Det fortæller Furesø Erhvervsforening i en pressemeddelelse.

Overfor Furesø Avis slår Mikael Boutrup fast, at 'der er slet ingen tvivl er om, at Solveig Bisgaard fortjener at blive hædret med prisen'.

"I en lang årrække har hun arbejdet for at forbedre forholdene for erhvervslivet. Hun er inde i alt, der har med erhvervslivet at gør, og hun har også været en af drivkræfterne bag forskønnelsen af kommunens erhvervsområder. Der er faktisk intet, som Solveig ikke har sat sit aftryk på. Jeg kan roligt sige, at erhvervslivet i Furesø er hendes hjertebarn", lyder det fra Mikael Boutrup, der samtidig afslører, at han personligt også har meget at takke Solveig Bisgaard for.

"Da jeg blev formand for erhvervsforeningen var Solveig en stor støtte. Jeg kunne altid ringe til hende for et godt råd, og hvis jeg ikke fik ringet til hende, eller jeg gjorde noget, hun ikke mente var helt rigtigt, så fik jeg det også at vide. I dag har vi som formænd for de to foreninger et fantastisk samarbejde, hvor vi vender og drejer udviklingen af erhvervslivet. Man kan godt sige, at vi tager hinanden i hånden og kæmper sammen", fortæller Mikael Boutrup.

Med prisen 'Årets Torskø følger traditionen tro både et diplom og fiskegrej, og ved overrækkelsen mandag aften var Solveig Bisgaard både stolt og rørt. Samtidig understregede hun, at samarbejdet mellem erhvervslivet og kommunen er blevet bedre.

"Samarbejdet med Furesø Kommune er i dag meget bedre, og skal jeg nævne tre sager, jeg synes, vi kan være stolte af, så er det, at der nu er mere fokus på at købe lokalt, at der kom en fornuftig plan for Farum Erhvervspark, og at dækningsafgiften er blevet halveret", sagde hun.

Publiceret 07 November 2018 10:00