Igen i år kan læserne af Furesø Avis vinde billetter til Eventyrteatrets julemusical i Glassalen i Tivoli. Pressefoto: Ole Mortensen

Igen i år kan læserne af Furesø Avis vinde billetter til Eventyrteatrets julemusical i Glassalen i Tivoli. Pressefoto: Ole Mortensen

Vind billetter til Eventyrteatrets magiske juleforestilling og indgang til Tivoli

Traditionen tro sætter Furesø Avis i samarbejde med Eventyrteatret billetter på højkant til årets juleforestilling - og i år er ingen undtagelse

Af
Helene Holm Stolle

Julen står meget snart for døren, og hver lørdag og søndag fra den 24. november og frem til den 16. december opfører Eventyrteatret forestillingen 'Julekortet'. Det sker traditionen tro i Glassalen i Tivoli.

Forestillingen er en musical for hele familien, og der venter en oplevelse i særklasse, der med garanti får jer i den rette julestemning, når de 25 unge talenter fra Eventyrteatret går på scenen og spiller og synger 'Julekortet'.

Årets forestilling handler om tiden op til jul, hvor der skal sendes julekort til dem, man holder af. Men kan man nu også være helt sikker på, at julekortet når frem? Den nyudnævnte direktør for Nissepostvæsnet, Normann, og hans to børn Julius og Mandel, vil gøre alt, hvad de kan, for at posten kommer ud til jul – men det er lettere sagt end gjort.

Heldigvis får postnisserne hjælp af den talentfulde nissepige, computernørden Pip, som har en super smart plan: Hvis man nu får en masse computere og kunstig intelligens til at beregne og bestemme, hvordan juleposten skal bringes ud, så kan det vel ikke gå galt ... eller kan det?

Forestillingen er for alle juleglade og Eventyrteater-elskere fra fem år og opefter, og den varer i en time uden pause.

Hele seks gange er Eventyrteatret blevet nomineret til 'Bedste Børneteater' af brugerne på Børn i byen - og ud af de seks gange, har Eventyrteatret vundet prisen de seneste fem år i træk - så der venter uden tvivl børnefamilierne en storslået oplevelse.

Sådan deltager du i konkurrencen

Sammen med Eventyrteatret sætter Furesø Avis igen i år billetter på højkant. Det betyder, at tre personer kan blive de heldige vindere af hver fire billetter til forestillingen. Det eneste, du skal gøre er svare på et enkelt spørgsmål, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Hvis ikke du vil deltage i konkurrencen om billetter men hellere selv sikre dig det, så kan de købes hos Billetlugen og i Tivoli, og de koster 225 kroner per styk.

Publiceret 07 November 2018 06:28