Jonas Christoffersen fra Institut for Menneskerettigheder lægger op til debat om modtagelsen af flygtninge og immigranter, når der onsdag den 21. november er højskoleaften i Stavnsholtkirken. Pressefoto

Jonas Christoffersen fra Institut for Menneskerettigheder lægger op til debat om modtagelsen af flygtninge og immigranter, når der onsdag den 21. november er højskoleaften i Stavnsholtkirken. Pressefoto

Højskoleaften i kirken: "Hvor langt strækker humanismen?"

Det handler om menneskerettigheder, når Stavnsholtkirken i Farum inviterer til endnu en højskoleaften

Farum Sogn inviterer endnu en gang til en højskoleaften i Stavnsholtkirken. Det sker onsdag den 21. november klokken 17. Denne gang er det Jonas Christoffersen fra Institut for Menneskerettigheder, der lægger op til debat om modtagelsen af flygtninge og immigranter.

Europa modtager i disse år mange flygtninge og immigranter, og Danmark er bundet af en række konventioner og aftaler om, hvordan vi beskytter og modtager dem. Et af spørgsmålene i debatten er, om tidens udfordringer kræver revision af vores konventioner for flygtninge og hvor skarpt vi kan sondre mellem flygtninge og immigranter. Kan vi behandle flygtninge og migranter ordentligt? Hvor langt strækker humanismen?

Jonas Christoffersen har været direktør for Institut for Menneskerettigheder siden 2009. Han er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og advokat med møderet for landsret. Jonas Christoffersen har skrevet disputats om Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og i øvrigt beskæftiget sig med nationale og internationale menneskerettigheder.

Ved højskoleaften-arrangementet er der først oplæg og debat, hvorefter der spises suppe og synges løs fra Højskolesangbogen.

Arrangementet den 21. november er det tredje af i alt fire højskoleaftener, som Farum Sogn indbyder til. Det koster 100 kr. at deltage.. Man kan tilmelde sig og betale på kirkekontoret i Stavnsholtkirken kl. 9 – 13 eller med bankoverførsel til Nordea reg.nr. 2229, kontonr. 6277476388 med angivelse af dato og deltagernavn(e).

Læs mere på farumsogn.dk om program, øvrige oplægsholdere, datoer, tilmelding og betaling.

hhs

Publiceret 08 November 2018 10:00

SENESTE TV