Kasper Hjulmand, cheftræner i FC Nordsjælland, er sammen med en række andre kendte trådt ind i UNICEFs præsidium. Foto: Anders Fauerby for UNICEF Danmark.

Kasper Hjulmand, cheftræner i FC Nordsjælland, er sammen med en række andre kendte trådt ind i UNICEFs præsidium. Foto: Anders Fauerby for UNICEF Danmark.

Hjulmand har et stort hjerte: "Vi har alle sammen pligt til at give noget tilbage"

FC Nordsjællands cheftræner, Kasper Hjulmand, er trådt ind i UNICEFs præsidium

Kasper Hjulmand, cheftræner for FC Nordsjælland, er tiltrådt i UNICEFs præsidium. Det sker med et ønske om at gør verden til et bedre sted for børn. Det fortæller UNICEF i en pressemeddelelse.

"Jeg synes, vi bor i en del af verden, hvor vi er voldsomt privilegerede, og jeg er altid vokset op med, at man skal to ting: forsøge at blive et godt menneske og sørge for at give noget tilbage”, fortæller Kasper Hjulmand og fortsætter:

"Jeg er vokset op med UNICEF som barn, og da jeg så selv fik børn, ville jeg gerne have, de blev en del af organisationen. Derfor er min familie og jeg blevet verdensforældre".

Det er ikke første gang, at Kasper Hjulmand er med til at give noget tilbage. For sammen med FC Nordsjælland og Right to Dream Akademiet hjælper han børn i Vestafrika.

"Det giver utroligt meget mening, og jeg mener, at vi alle sammen har pligt til at give noget tilbage. Når det handler om børn, så er man slet ikke i tvivl. Det er noget, vi er nødt til at gøre”, siger Kasper Hjulmand og slår fast, at han nu glæder sig til at kunne hjælpe børn på et endnu større plan.

Udover Kasper Hjulmand er Mogens Lykketoft, Mads Steffensen, Kasper Holten, Thomas Kirk Kristiansen, Lykke Friis, Ellen Hillingsø, Henrik Stubkjær, Abdel Aziz Mahmoud, Ida Auken og Anne Glad, også blevet medlemmer af UNICEFs præsidium, oplyses det i pressemeddelelsen.

Vc

Publiceret 08 November 2018 11:44

SENESTE TV