Modelfoto

Fokus på indbrudsforebyggelse: Kæmpe borgermøde i Farum Arena

Selvom indbrudstallet har været faldende i Furesø Kommune, får mange borgere stadig besøg af ubudne gæster. Det vil kommunen nu hjælpe med at sætte en stopper for

Af
Viktor Christoffersen

Er min lås indbrudssikret? Hvordan sikrer jeg mine døre og vinduer bedre? Og hvad kan jeg ellers gøre for at forebygge indbrud i mit hjem? Denne type spørgsmål stiller mange sikkert sig selv en gang i mellem - og nu kan du få svar på dem.

Furesø Kommune holder nemlig sammen med Trygfonden, Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventive Råd,Realdania og Bolius et stort borgermøde i Farum Arena, hvor der neto sættes fokus på, hvordan man som helt almindelig borger kan være forebygge indbrud. Mødet holdes i Farum Arena tirsdag den 27. november klokken 17.30 til 20.

Ved borgermødet vil Nordsjællands Politi fortælle om de lokale forhold og hvordan Nabohjælp virker - og det er også her en erfaren indbrudstyv fortæller, hvad der kan gøre livet besværligt for tyvene.

Mad, drikke og børnepasning

Indbrud er noget, der berører alle, og derfor har parterne, der står bag borgermødet også gjort nogle særlige anstrengelser for, at så mange som overhovedet muligt har mulighed for at deltage i møde. Der er nemlig både mulighed for mad og drikke undervejs ved borgermødet, ligesom det er muligt at få børnene passet.

"Hvis man har børn, der skal passes, skal man ved tilmelding til mødet oplyse deres alder", skriver Furesø kommune.

Tilmelding skal ske senest den 23. november til furesoe@mannov.dk

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du forebygger indbrud, kan du læse mere her

Publiceret 09 November 2018 10:00

SENESTE TV