Bolig- og Livsstilsmessen udstiller under fire overskrifter – ’Boligforbedring, Livsstil og Beauty, Mad og Delikatesser samt Interiør og Design. Her et foto fra en tidligere messe. Pressefoto.

Bolig- og Livsstilsmessen udstiller under fire overskrifter – ’Boligforbedring, Livsstil og Beauty, Mad og Delikatesser samt Interiør og Design. Her et foto fra en tidligere messe. Pressefoto.

Messen 'Boligdage' er retur i november 2019

Arrangørerne af livstils- og boligmessen ’Boligdage’ skal igen arrangere messe i Farum Arena efter at Furesø Kommune opsagde kontrakten i foråret

Af
Anne Lønstrup

Tilladelse Udstillingschef Martin Boilesen fra Compass Fairs har igen fået grønt lys fra Furesø Kommune til at kunne arrangere livsstils- og boligmessen ’Boligdage’ i Farum Arena.

Det er en god nyhed for den sønderjyske messearrangør, som bl.a. også holder boligmesse i Helsinge, for i en længere periode har Martin Boilesen ikke vidst, om han ville få fornyet kontrakten.

”Efter den sidste boligmesse, som vi holdt i Farum Arena i februar, kunne vi ikke få fornyet kontrakten. Vi og alle udstillerne var lidt kede af den udmelding, for messen er en del af mange af de lokale udstilleres levebrød og har fundet sted i samme weekend gennem de sidste seks år. Men kommunen skulle først have lokalplanen for Farum Arena på plads, før de kunne give os ja til at arrangere messen,” fortæller Martin Boilesen.

Han er lettet over, at kontrakten igen er faldet på plads.

”Vi har altid haft et godt samarbejde med Farum Arena. Så var der lige nogle bump på vejen, og det var lidt træls, men nu er der styr på det,” siger Martin Boilesen.

Som konsekvens af den lange sagsbehandlingstid kommer livsstils- og boligmessen dog ikke til som hidtil at finde sted i februar. Compass Fairs kan ikke på så kort tid arrangere en messe med op mod 100 udstillere. I stedet vil messen finde sted den 2.-3. november 2019.

Tilbage på skinner

”Det lokale publikum og udstillerne har været vant til, at livsstils- og boligmessen kørte i februar. Nu flytter vi den til november, og den måned bliver det også fremover. Alternativet var, at vi skulle udskyde messen til februar 2020, og det, syntes vi, var for længe at vente,” siger Martin Boilesen.

Han er glad for at flere lokale udstillere har lagt et ord ind for at få messen tilbage til Farum Arena.

”Udstillerne var lidt kede af, at vi ikke kunne holde messe som normalt. Derfor har mange af dem prikket lidt til politikerne og fortalt dem, hvor vigtig messen er for deres virksomheder. Det har politikerne lyttet til, og de har heldigvis besluttet, at vi gerne må vende tilbage med vores koncept.”

Ifølge udstillingschefen er 40 pct. af standene til Boligdage i november 2019 allerede blevet booket.

Publiceret 12 December 2018 00:00