Julehjælpen fra Røde Kors består af gavekort til henholdsvis coops forretninger og BR. Derudover fik børnene også legetøj, som Furesø-børn havde doneret i forbindelse med

Julehjælpen fra Røde Kors består af gavekort til henholdsvis coops forretninger og BR. Derudover fik børnene også legetøj, som Furesø-børn havde doneret i forbindelse med "Den omvendte julemand".

Julehjælpen fra Røde Kors når ud til endnu flere

Julehjælp Igen i år oplevede Røde Kors Furesø en stigning i antallet af ansøgninger til julehjælp. Således får 120 familier i år julehjælp i form af gavekort til Coops butikker – og hvis der også er børn i familien, så er der også vedlagt et gavekort til BR.

Julehjælpen blev uddelt søndag eftermiddag på Restaurant Marina på Furesøbad, hvor børn og voksne kunne hygge sig med æbleskiver og julesmåkager, mens der blev tryllet for børnene.

De mange børn, som var mødt frem med deres forældre, fik julelys i øjnene da de så alt det legetøj, som lokale børn i Furesø dagen forinden havde doneret i forbindelse med arrangementet ”Den omvendte julemand” på Værløse Bymidte. Der var legetøj og udklædningstøj til både drenge og piger, og børnene fik således taget hul på julen lidt før tid.

- Sidste år gav vi julehjælp til 73 familier, så der var næsten tale om en fordobling i år. I år er der især flere enlige, som har søgt julehjælp, men vi er rigtige glade for at kunne imødekomme alle ansøgninger. Så forhåbentlig er vi med til at sikre en god jul for endnu flere i år, lyder det fra formand Tine Sahlgren fra Røde Kors Furesø.

Publiceret 18 December 2018 05:00

SENESTE TV