Furesø fejrer erhvervslivet den 9. januar 2019. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Furesø fejrer erhvervslivet den 9. januar 2019. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Kommunen inviterer til nytårskur

Fejring af erhvervslivet i Galaksen

nytår Den 9. januar 2019 klokken 15-17 inviterer Furesø Kommune det lokale erhvervsliv til nytårskur i Galaksen. Dagen byder på fejring af sociale virksomheder og voksende gazellevirksomheder - og så er der mulighed for at ønske hinande godt nytår og høre om kommunens indsatser på erhvervsområdet. Alle former for virksomheder - fra enkeltmandsvirksomheder til store koncerner - er velkomne, skriver Furesø Kommune i en pressemeddelelse. Dørene åbnes klokken 14.30.

"Vi oplever i disse år en meget stor vækst af virksomheder i Furesø, og her er nytårskuren også en god anledning for os til at møde dem og byde dem velkommen", siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen (S) i pressemeddelelsen.

Nytårskuren blev afholdt første gang for otte år siden for at skabe et uformelt mødested for virksomheder og kommune. I dag er det den største erhvervsbegivenhed i Furesø med mere end 350 gæster sidste år. Furesøs borgmester, Ole Bondo Christensen (S), er glad for den store opbakning til arrangementet, som afholdes i samarbejde med erhvervsforeningerne i kommunen, lyder det i pressemeddelelsen.

Tilmelding sker på

www.furesoe.dk/nytaarskur

jbt

Publiceret 04 January 2019 00:00